Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Online Oyun Mağduriyeti

06 Ocak 2024 16:15

Superonline fiber internet kullanıyorum fakat Call of Duty ® Warzone oyununa giremiyorum. Telefon interneti üzerinden bağlandığımda girebiliyorum ancak fiber internet bağlantısıyla giriş yapamıyorum. Benim gibi aynı konuda Superonline mağduru başka şikayetlerinde olduğunu fark ettim. Müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız. Robot temsilci ile hiçbir problem çözülemiyor. Böyle kalitesiz bir hizmet görmedim. Superonline çok pişman etti.

profile profile profile
06 Ocak 2024 16:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

08 Ocak 2024 10:27
Serkan
Serkan
08 Ocak 2024 10:38

Şikayetimde ping le ilgili bir satır yok. Daha şikayeti bile anlamamışsınız. Sıkıntı hiç giremiyor olmak. Bir şekilde engel koyuyorsunuz. Cep telefonu internetinden bile girebiliyorum ama sizin fiber internetinizden giremiyorum ayrıca bu konuda tek şikayet eden de ben değilim. Şikayet var da benzer şikayetleri görebilirsiniz.

Tuna
Tuna

Aynı sorun

Enes
Enes

Benzer sorun bende de var cgn ip blogu havuzunda olabilirsiniz gibi bir cevap verilmiş. Ben bağlantımı açtırırken sizden beni bu havuza koymanızı talep etmedim.

Ugur
Ugur

Ben de aynı hatayı alıyorum ben de şikayet açtım

20 Aralık 2023 17:02
Bugra sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 15:49
Superonline Oyun Deneyimimdeki İnternet Sorunları