Superonline Fiber Kullanıcı Adı Ve Şifre Vermemesi

Superonline Fiber Kullanıcı Adı Ve Şifre Vermemesi
24 Mart 2024 01:51

Superonline' dan Fiber internet hizmeti kullanmak istedik lakin. Şirketimizde firewall (güvenlik duvarı) kullanmak istiyoruz. Bu sistemi korumak için aldığımız firewall'in kurulumuna geçtiğimizde. Verilmeyen Superonline kullanıcı adı ve şifremizin olmaması için firewall'imizi kuramıyoruz. Bütün uğraşlarımıza rağmen başarılı olamadık şifre ve kullanıcı adını öğrenemedik kurulum ve arızaya bakan teknik ekipteki, gelen arkadaşlar bile bu konudan şikayetçi her yerde aynı sıkıntı varmış. Sunucularımızdaki dijital arşivimiz her an tehlikeye açık olamaz. Uzak masaüstü, FTP, bağlantılarımız için bile farklı port yönlendirmelerini yapamıyoruz. Bu konuda başımıza gelecek Herhangi bir sıkıntının muhatabı kim olacak. Bilgi kaybolmasında, ya da önlemi alınamayan bir güvenlik duvarsız Network (ağ) 'ten bizi sorumlu tutacak çalıştığımız tüzel firma veya şirketlere karşı olan sorumluluğumuzun Superonline tarafından kabul edilecek mi? Firmaların ve ev kullanıcılarının da kendi güvenliğini almasını engellenemez. Sizlerin verdiği modemleri kullanmak istemiyoruz. Kendi güvenlik duvarımızı oluşturmamızı engelliyorsunuz 2017'de de aynı sorun vardı 2024 de de aynı konuyu tekrar önüme getirdiniz.

24 Mart 2024 01:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

25 Mart 2024 10:02

Merhaba Gökhan Bey, Başvurunuza istinaden ekiplerimiz tarafından size bilgi verildiğini görüyoruz. Destek talebinizle ilgili değerli vaktinizi ayırarak bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Orhun
Orhun

Çok merak ettim ne dediler. Firewall kullanırsanız evinizdeki kameradan sizi, eşinizi izleyemeyiz, sunucularınıza erişim şirket bilgilerini sızdırıp haksız rekabet veya şantaj yapamayız, https portunuza erişip modeminizde istediğimiz ayarı yaptığımızda bize engel olabilirsiniz, o yüzden wan şifresi veremeyiz mi dediler? Sniff edin görün şifrenizi. Zaten duvardan gelen sinyalin ne olduğu belli gelen veriyi okumanız yeterli. Sıkıntı orada değil ama. Dslamleri ve ana sunucuları düzgün ayarlı değil, yönetimlerinde büyük sıkıntı var, portlar kapalı. İran'da bile o kadar kötü altyapı ve kısıtlamalar olmasına rağmen daha düzgün ayarlıyorlar sistemleri. Çözdüler mi sorunu?

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 01:34
Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Kullanıcı Adı Ve Şifre Eksikliği Nedeniyle Firewall Kurulumu Yapılamıyor

14 Mayıs 2025 15:07

31 Mayıs 2024 00:25
Turkcell Superonline İnternet Kullanıcı Adı Ve Şifre. Saçmalığı...

Superonline Kategorileri