Utku sonuçtan hiç memnun değil

Superonline 2024 Yılında İnternet Hizmeti Almak Bu Kadar Zor Olmamalı

Superonline 2024 Yılında İnternet Hizmeti Almak Bu Kadar Zor Olmamalı
17 Şubat 2024 19:57

Turkcell Superbox kullanıyorum. Ayda yaklaşık 1300 TL verdiğim internetin hızı bu şekilde. Çözüleceğini hiç sanmıyorum. Türk Telekom kullanırken de aynı problem vardı Turkcell'e geçtim yine aynı problem. İlk hafta hiç internet kesintisi ve hız problemi olmadan kullandım. Türk Telekom'da da aynı problem Turkcell'de de. 1-2 Hafta kullandıktan sonra hemen kesintiler başlıyor. Hız problemleri başlıyor. Verdiğim paraya yazık. Türk Telekom kullansam da aynı Turkcell kullansam da aynı. Değişen bir şey yok. Ayda o kadar para ödememe rağmen aldığım hizmet sıfır. 6 Ay oldu oturduğum binaya hala altyapı yapılmadı. Keşke almasaydım en azından ayda 1300 TL boşa gitmezdi.

20 Mart 2024 22:10

Yaklaşık 6 aydır binamıza altyapı getirilmedi. Bu sebepten dolayı Superbox kullanmak zorundayız. 1 aylık fiyatı yaklaşık 1200 TL olan bu internet "hizmeti" tamamen saçmalık. İlk bağlandığı zaman yaklaşık 1 hafta boyunca hiç kesilmedi ve hızı gayet iyiydi. Ancak 1 hafta geçtikten sonra kopmalar başladı ve internetin hızı inanılmaz bir şekilde düştü. İnterneti kimse kullanmadığı zaman bile 0.1 Mbps hızına ulaşmakta güçlük çekiyor. Aylık 1200 TL veriyoruz ve internetimiz hala yok. Binamıza da altyapı getirmiyorlar. Bu şekilde hem hizmet vermiyorlar hem de ayda 1200 TL alıyorlar. Bu sorunu belirttikten sonra bulunduğunuz yerin baz istasyonuna olan uzaklığından olabilir diyorlar ancak telefonumun internetinde hiçbir sorun yok. Sorunun çözüleceğini düşünmüyorum buraya şikayet yazıyorum ki insanlar görsün ve uzak dursunlar.

Ek
17 Şubat 2024 19:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

19 Şubat 2024 13:14

Bilge sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 16:46
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
29 Ekim 2023 17:04
Turkcell Superbox İnternet Hız Problemi (1-2 Mbps)
Onur sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 18:31
Turkcell Superbox İnternet Bağlantı Sorunu (Wi-Fi Işığı Yanmıyor)
Sarp sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 15:58

Ayşenur