İsmail sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 19:04

Eşimi 05.04.2024 tarihinde amansız hastalıktan kaybettim. Sonrasında eşimin üzerine 74913056 superonly abone numarası ile kayıtlı aboneliği sonlandırmak zorunda kaldık. Kontrat bitimine kadar müsaade etmediler. Yavaşlattılar, arada sırada kesintiye uğrattılar ve ölüm tarihinden 4 ay sonra aboneliği veraset ilanı ile sonlandırdım. Faturalar benim banka maaş hesabımdan otomatik kesildi, hizmet vermedikleri aylarda dahil. Veraset ilanını İzmir Bayraklı müşteri ilişkilerinden gerçekleştirdim. Modemi ise İzmir Bostanlı müşteri ilişkilerine teslim etmemi söylediler. Teslim ettim, müşteri hizmet tutanağı isminde bir evrak verdiler. Telefonla aradığımda modem ücreti iadesi yapılacağını söylediler. Defalarca aradım, her defasında farklı kişilerle aynı kelimeleri sarf ederek derdimi anlattım. 200 küsur lira ödemeyi bir türlü gerçekleştirmediler, hatta ölmüş eşimi telefona bile teyit için benden görüştürmemi istediler. Yazıklar olsun diyorum, neymiş sistemde veraset ilanı kaydı yapılmamış, göndermem lazımmış. Email verin, yok diyor, siteden göndermem gerekiyormuş. Tarif ettiği gönderme yeri evraklı gönderme diye yer ama evrak gönder butonu yok. Vermeyecekseniz söyleyin, biz de ardına düşmeyelim. Sistemde para görülüyor ama eşim adına göndereceklermiş. Ölmüş eşimin IBAN'ına gönder seçeneği var. Hesapları zaten kapandı. Ben ne yapacağım bilemedim. Bayiler yeni abonelik peşinde, derdimi dinlemiyorlar bile, hep aynı kroşe sözler.

19 Kasım 2024 19:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

20 Kasım 2024 09:36

Merhaba Emel Hanım, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinize istinaden inceleme yapılarak 19.11.2024 16:18 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

İsmail
İsmail
21 Kasım 2024 10:13

Ne bilgisi verilmiş tarif ettiğiniz dosya belge yükleme ikonu yok uygulama ikonu yok. Tüm Turkcell satış bayilerde dahil Superonline bayileride yardımcı olmuyor

Lazar sonuçtan memnun değil

21 Ağustos 2024 17:42
Şevkler sonuçtan hiç memnun değil

Kapatılan Abonelikten Kullanılmayan Hizmete Fatura Şoku

Şevkler
02 Kasım 2025 15:31
Erdogan sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 18:00
Superonline İnadı Ve Eziyeti
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2025 00:11
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 21:30

Superonline Kategorileri