Erkin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yetkili Mobil Cihazlar Servisi - İzmir Başarı Teknik Servis

Erkin
17 Ağustos 2023 18:37

24 Ağustos 2022 tarihinde aldığım ve 2 yıl garantisi olan Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth Kulaklık Black SM-R177NZKATUR-Siyah ürününü 22 Temmuz 2023 tarihinde kulaklığın belirli özelliklerinin çalışmaması sebebiyle 'Samsung Yetkili Mobil Cihazlar Servisi - İzmir Başarı Teknik Servis' isimli yetkili Samsung servisine götürdüm. Bana 'sözde' iki kulaklığı da sıfır kulaklık ile değiştirdiklerini söylediler ve kutuya karışmadıklarını iddia ettiler. Buna dair hiçbir kanıt bulunmuyor, sıfır verdiklerini kimse kanıtlayamaz. Ürünü teslim aldığımda kulaklıkların benim verdiğim kulaklıklardan daha kötü olduğunu fark ettim ve orada çalışan arkadaşa söyledim. 'Deneyin, bir sıkıntı olursa getirirsiniz' denildi. 26 Temmuz 2023 tarihinde tekrar aynı servise götürdüm. Bana 29 Temmuz 2023'te 'Servis noktamıza teslim etmiş olduğunuz cihazınızla ilgili işlem yapılmamıştır.' mesajını gönderdiler. Gidip ürüne baktığımda aynı hatalar devam etmekteydi. Ürünün sol kulağından çoğu ses gelirken sağ kulağından sol kulağa göre ciddi derecede az ses geliyordu. Ancak buna rağmen hiçbir şey yapmadan ürünü aynı şekilde geri verdiler.

17 Ağustos 2023 18:48 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servisin Onaysız Parça Değişikliği Ve Sürekli Ses Sorunu

Hikmet
09 Mart 14:32
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buds 2 Kulaklığım Kayboldu Bul Uygulamasıyla Da Bulamıyorum

Oğuzhan
12 Eylül 2025 02:51

Güncelleme Sonrası Kulaklık Sorunu

Vedat
05 Ağustos 2025 01:59
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Kulaklıkta Yaşadığım Arıza Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet

Deniz