Okan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 17:04

Aldığım ürün CU8500 75 ekran. Kurulumu yapan çocuklar sağ olsun, sonrasında ürünün aşırı yavaş çalıştığını fark ettim. Geçişler çok yavaş ve ekran geçişlerinin tamamı bu şekilde. Kurulum yapanları aradım, ürünün takıldığını ve bir hata olup olmadığını sordum. 'Abi ürün Tizen işletim sistemine sahip, bu yüzden tüm uygulamalar yüklendikten sonra optimize olabilir ve bu biraz zaman alabilir' dediler. RAM ve ROM belleklerini sordum, 2GB ROM olduğunu ancak RAM'in bilinmediğini öğrendim. Geçişlerde bir miktar iyileşme oldu ama yine de yavaş kaldı. Daha önce D*** kullanıyordum ve bu fiyata çok daha kaliteli panel, işletim sistemi, ROM ve RAM belleklerini sunuyorlardı. Ekran geçişlerine alışırım diyordum ki, ekranda buğulamalar fark ettim. Black screen testinde ekranın çok kötü durumda olduğunu ve birçok heterojen ışık süzmesi olduğunu gördüm. Gece izlerken, ekranın ortasında 30 cm çapında ışık süzmesiyle karşılaştım.

Müşteri hizmetlerini aradım, hızlıca yardımcı oldular. Teknik destekle iletişime geçtiğimde, 'Samsung'da sorun olmaz' yanıtını aldım. Telefonda yapılan test sorun olmadığını gösterdi. Ancak bu standart bir test değildi. Ürün mühendisi üründe sorun olmadığına dair rapor verdi. Hangi testin uygulandığını sordum, ancak ürün alınıp kontrol edilmediğini ve bir standart paylaşılmadığını öğrendim.

İki aldığım üründe de problem yaşadım.Bu sorunları yabancı ve Türk forumlarında paylaşacağım.

10 Ocak 2024 09:14 (Şikayetten 16 saat sonra)

10 Ocak 2024 09:38

Ürün git gide kötü bir hal alıyor. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Yurt dişi ofisinize yazdım. Turkiye ceonuza ve genel Samsung CEO unuza da ulaşacağım email yoluyla. İnsanların paralarına çökmektir bu. Daha ürün ilk 1 haftasında değişim talep ediyorum. Alay eder gibi tepkiler alıyorum

10 Ocak 2024 09:42

Artık sadece bu sorunları da yok ekranda yatay renkli çizgiler çıkıyor izleme esnasında. Ben elimde kamera, bunlar olsunda ben çekeyim diye bekleyecek değilim TV karsinda. Vaktim yok bunlara drrt edinmek için almadım ben bu TV yi kafam rahatlasın haftada 1 film izleyeceğim diyor aldım. Kaç bin tl para verdim ben bu ürüne daha ilk haftasında hatalar çıktı. Dolandırır gibi hata yok yazılıyor. Rapor bile oluşturamıyorsunuz neye baktınız hangi veriye dayanarak sorun yok diyebiliyorsunuz

11 Ocak 2024 11:46

Sorunum çözülmedi. Laubali ( TDK anlamı; senli benli konuşan, çekinmesi, saygısı olmayan.) bir hanımefendi ağır bir dille haklarımı kullanamayacağını ifade etti. Rapor kaydı istediğimde durumu daha çirkin bir hale getirdi. Sesini yükseltti ve beni alaylayarak konuşmalarını sürdürdü. Çeşitli ses tonlamalarıyla yapmayacağım debelen dur der gibi konuşmalarda bulundu. Arkadaşlar lütfen desteğinizi buradan esirgemeyin. Türkiye Cumhuriyeti Halkına yapılan bir haksızlıktır bu. Birlik olalım bu tarz hak yiyici markalara bunun yapılamayacağını gösterelim. Hatalı çıkan TV'yi değiştirmiyorlar. Rapor sunmuyorlar, kontrol için teknik servise götürmeyi reddediyorlar. Paramı hiç ettiler.

12 Ocak 2024 14:53

Sorunum hala çözülmedi bu durumun peşini bırakmayacağım. Hakkımı alacağım.

Emre

Sorununuz çözüldü mü 1 haftadır kullanıyorum sanki benim TV de de aynı sorun var gibi fakat sizinki kadar bariz değil

Emre

Takılma kasma donma gibi bir sorun yaşamıyorum aslında pixellerde de bir sorun yok sorunun arka panel aydınlatmasında olduğunu düşünüyorum sanırım tüm üretimler böyle

Enes
Enes

Merhaba, İstanbul Ümraniye ilçesinden televizyon tamircisiyim. Yaklaşık 15 yıl bu işin içerisindeyim. Bu durum LED'lerin yansımasını sağlayan panelin altında bulunan mika malzemesinden yapılan reflektör dediğimiz parça. Muhtemelen kusurlu bir reflektör takılmış bu sebepten dolayı backlight'ı düzgün ve eşit derecede yansıtamadığı için bu izler belli oluyor bilginiz olsun.

Okan

Evet 7 TV tamircisi dolaştım. Hepsi aynı şeyi söyledim ve gelip kontrol edilmedi. Samsung'un en üst yetkililerinden birisi olduğunu söyleyen. Çalışan g... Hanım laubali şekilde incelemeyeceklerini, arıza tespit raporu sunmayacaklarını tehditkar tonlamalarla belirtti. Desteğiniz için teşekkür ederim. Ben hukuki olarak savunma kısmına geçiş yapacağım haklarımı. Ekstra olarak başka TV konusunda sizler gibi uzman kişilerinde yorumları burada olursa çok sevinirim. Bu yorumlar çok değerli biz tüketiciler için.

Bilal
20 Ekim 2023 13:23
Samsung TV Kusurlu Ürünü Değiştirmiyor!
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TVde Tekrarlayan Kararma Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerinde Çözüm Bulamamak

Serkan
01 Eylül 2025 18:01
samsung-tvde-tekrarlayan-kararma-sorunu-ve-musteri-hizmetlerinde-cozum-bulamamak-1.jpg

24 Eylül 2024 15:38

Samsung Kategorileri