Selim sonuçtan çok memnun

Samsung TV'nin Garanti Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Selim
09 Ekim 2024 18:15
Selim'in Teşekkür Mesajı
“Televizyon ekranı ücretsiz olarak değiştirildi. Bu süreçte her gün arayarak ürün durumu hakkında bilgi vererek yardımcı olan Nisanur Hanıma çok teşekkür ederim.”

21 Aralık 2021 de aldığım ve 2022 yılında kurulumunu yaptırdığım ve alırken 2 yıl normal garanti 10 yıl panel garantisi (distribütör garantili) olduğunun bilgisi verilerek satılan televizyonum aradan 5 6 ay geçmesi üzerine ekranda çizgi şeklinde bir hata meydana gelmesi sonucu garanti kapsamında panel değişti. Aradan 2 yıl geçti. Şu an 2024 ekim ayındayız ve yine panel arızası verdi. Müşteri hizmetlerini arayıp 10 yıl panel garantisi verildiği için ben bu televizyonu aldım diyorum bana "10 yıl panel garantisi sadece 2016 yılında ki televizyonlarda geçerli " deniyor. İnsanlarla dalga geçiyorlar. Ve şu an benden 14.500 TL panel değişim ücreti istiyorlar. Teşekkürler Samsung bizleri pişman ettiğiniz için.

10 Ekim 2024 09:02 (Şikayetten 14 saat sonra)

Selim
30 Ekim 2024 18:20

Samsung TV LED Paneli Sürekli Bozuluyor: Kalıcı Çözüm Bekliyoruz

Kubilay
08 Şubat 23:58
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
17 Eylül 2024 18:38
"Keşke Şikayetvar a yazmadan önce açtığım müşteri hizmetleri talebinde yardımcı olsaydınız, o zaman müşteri memnuniyeti konusundaki samimiyetinize inanırdım. Yine de yardımlarınız için teşekkürler."

Gökmen
27 Aralık 2024 19:07
Samsung TV'nin Panel Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Samsung TV'nin Panel Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Meltem sonuçtan çok memnun

Samsung Samsun TV Ekran Panel Arızası

Meltem
20 Eylül 2023 12:16
"Müşteri hizmetlerinden cihan bey şikayetim üzerine konu ile çok ilgilendi ve konuyu çözüme ulaştırdı kendilerine ve Samsung markasına çok teşekkür ederim bizi mağdur etmedikleri için ❤️‍🔥"
Samsung Samsun TV Ekran Panel Arızası
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Şahin
04 Mart 2024 11:46