İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
28 Kasım 2024 00:17

Samsung 75bu8500 model televizyonumun beyaz ekranda görünen yuvarlak halkalar oluştu. Servise ve merkeze şikayetimi iletmeme rağmen bunun teknik bir arıza olmadığını normal bir durum olduğunu söylediler. TV izlerken gözüme çarpan bir sorun nasıl olur da bir arıza olarak değerlendirilmez anlamış değilim. Sağlam marka diye Samsung aldık. Oda malının arkasında durmadı maalesef. Bu sorunu çözecek gerçek bir yetkilisi yok mu bu markanın?

28 Kasım 2024 11:23 (Şikayetten 11 saat sonra)

İlyas
29 Kasım 2024 10:11
Samsung TV'de Beyaz Ekran Halkaları Sorunu

Sorunuma herhangi bir çözüm sağlanmadı. Geri dönüş yapan müşteri hizmetleri herhangi bir arıza olmadığını söylüyor. Neymiş onlara göre arıza değilmiş. Arıza olması için televizyonun infilak etmesi mi lazım anlamadım ben.

Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Kronik Halka Sorunu

Savaş
31 Aralık 2024 21:16
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
25 Şubat 12:06
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
21 Aralık 2023 00:19
"Benimle ilgilenip halimi anlayıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Dünya markası olduğunuzu mağduriyetimizi gidererek kanıtlamış oldunuz. Bundan sonraki alacağım tüm ürünler sizin firmanızın ürünleri olacaktır. İlgi alakanız için tekrardan teşekkür ederim..."
Samsung Televizyon Aldım. Hatalı Ürün Ve Değişim Yapmıyorlar.
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
01 Mayıs 2024 19:58