Bugra sonuçtan çok memnun

Samsung TV'de Beklenmedik Kararma Ve Açılıp Kapanma Sorunu

09 Şubat 2024 12:02
Bugra'nın Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü”

Samsung televizyonum QE50Q60AAU modeli. Dün televizyon izlerken birden karardı ve şu an açılıp kapanıyor. Garantisi birkaç ay önce sona erdi. Günde ortalama 2 saat kullanmama rağmen televizyon arıza vermeye başladı. Şikayetler konusunda araştırma yaptığımda, birçok kişinin aynı sorunla karşılaştığını fark ettim. Bu, kronik bir sorun gibi görünüyor. Servis, ücret karşılığında panel değişimi gibi işlemler önerebilir. Herhangi bir darbe olmaksızın böyle bir sorunun yaşanması gerçekten üzücü. Samsung gibi bir markanın bu duruma çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum. Eğer tatmin edici bir çözüm alamazsam Tüketici Hakları'na başvurmayı düşünüyorum.

09 Şubat 2024 12:30 (Şikayetten 27 dakika sonra)

27 Ocak 15:31

Sorun çözüldü

24 Mart 15:39

01 Kasım 2024 22:53
Samsung TV'de Beklenmedik Panel Arızası
Ferhat sonuçtan memnun

Ferhat
25 Ekim 2024 17:15
"Panel arızasını ücretsiz bir şekilde giderdikleri için Samsung teknik servisi ve Müşteri temsilcisine teşekkür ederim. (Not olarak şunu belirtmek isterim. Ücretsiz değişim olduğu ve müşteri memnuniyeti adı altında bu işlemi gerçekleştirdikleri için ürüne garanti verilmedi. Ancak iletilen teklifteki ücreti ödersek bir (1) sene daha ek garanti vereceklerini belirttiler.). Teşekkürler..."
Rüştü sonuçtan çok memnun

Rüştü
07 Ağustos 2024 14:31
"Samsung firmasına teşekkür ederim, ürünümle ilgili gerekli aksiyon alınıp ücretsiz tamiri yapıldı."

Barkın
07 Temmuz 2023 11:57