Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Mini LED TV Ekranında Lekeler

Samsung Mini LED TV Ekranında Lekeler
05 Haziran 2024 14:15

Yaklaşık 1,5 yıl önce Samsung marka 65QN90B model numaralı televizyon satın aldım. 1-2 ay önce televizyonumun sağ üst köşesinde lekeler oluştuğunu fark ettim ve 3 Mayıs tarihinde Mersin ili Erdemli ilçesindeki yetkili servisi aradım. Geldiler baktılar. Fotoğraf çektiler ve ürünü video kaydına alıp bu görüntüleri genel merkeze göndereceklerini ve oradan cevap bekleyeceklerini belirttiler. Oysa ki televizyona bırakın kimyasal bir temizlik ürünü ile müdahale etmeyi, nemli bezle dahil silmedik ve sadece gözlük temizleme mendili ile tozunu aldık.

Bir geri dönüş olmayınca 28 Mayıs tarihinde yetkili servisi yeniden aradım. Bu arama üzerine ertesi gün yeniden geldiler. Servis kumandası ile bir şeyler yaptılar, yeniden fotoğraf çektiler ve video kaydı aldılar. Servis evden çıktıktan 15 dakika sonra yetkili servis beni aradı. Genel merkezden mail geldiğini ve "ürünün kimyasal temizlik ürünü ile silinmesi nedeniyle garanti dahilinde işlem yapılmayacağını" bana ilettiler.

Bunun üzerine genel merkezi arayarak şikayetimi ilettim. Benden görüntü talep ettiler. Aynı gün akşam saatlerinde bir adet video ve bir adet fotoğraf gönderdim. Bu süreçte Samsung genel merkezin beni 2-3 kere aradı, bir sistem arızası nedeniyle gönderdiğim maili açamadıklarını ifade ettiler ve sorun düzelir düzelmez beni yeniden arayacaklarını ilettiler. Bugün (5 Haziran 2024) beni tekrar aradılar ve Erdemli'deki yetkili servisin ilettiği bilgilerden yola çıkarak "ürünün kimyasal madde ile silindiği gerekçesi ile garanti dahilinde işlem yapılmayacağını" tarafıma ilettiler. Yani yine benim beyanıma ve attığım görsellere değil servisin ilettiği tek taraflı bilgilere istinaden karar verdiler

Televizyonu servise götürmeden, içini açmadan yani sadece iftira ederek garanti dahilinde işleme almadılar. Ellerinde hiçbir kanıt olmadan kullanıcıyı suçladılar. Samsung televizyonlar özellikle de aldığım bu ürün gerçekten Türkiye şartlarında çok pahalı bir ürün. Bu kadar para alıp karşılığında "hiçbir kanıt olmadan" tüketiciyi suçlayan bir zihniyet ile karşı karşıya kalmak gerçekten büyük hayal kırıklığı ve pişmanlık oluşturuyor. Eminim Samsung genel merkezi bu olaylara hassasiyetle yaklaşıyordur ama Türkiye yetkilililerinin olaylara, müşteri şikayetlerine ve müşterilerinin yaşadığı olumsuz durumlara karşı tavırları ciddiyetsiz ve karşı tarafı suçlamaya meyillidir.

Yaşadığım bu olumsuz konuda destek bekliyorum. Parasını eksiksiz ödediğim ürünün karşılığında eksiksiz hizmet ve satış sonrası desteği bekliyorum.

profile profile
05 Haziran 2024 17:51 (Şikayetten 3 saat sonra)

09 Haziran 2024 19:51

Şikayetim üzerine Samsung çözüm merkezi benimle iletişime geçti. 20.500 lira karşılığında ürünün onarılabileceğini belirttiler. Hala aynı tavırla hiç açmadıkları, hiçbir kanıtlarının olmadığı konuda müşteriyi suçlamaya devam ediyorlar.

10 Haziran 2024 23:57

Firma genel merkezi beni bugün bir kez daha aradı. Bu kez de panel tamir ücretinde indirime gittiklerini ve 10.250 lira karşılığında televizyonunun tamiratını yapacaklarını ilettiler. Halen ortada bir kanıt yok, halen kanıtlanmış bir tüketici hatası yok. Ona rağmen tamir ücretini tarafımdan talep ediyorlar. Gerçekten bu zihniyeti anlamak zor.

03 Temmuz 2024 20:29

Firma beni bir daha aramadı. Bu işi çözümsüz bıraktı.

Ayın hata bende de var Samsung maalesef bu kez yapamadılar bence TV'lerini yakında piyasadan toplarlar

Samsung Frame TV Ekranında Kalıcı Leke Ve Servis Sorunu

Büşra
02 Ekim 2025 16:31
Samsung Frame TV Ekranında Kalıcı Leke Ve Servis Sorunu
samsung-frame-tv-ekraninda-kalici-leke-ve-servis-sorunu-2.jpg
Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

Sadettin
10 Aralık 2024 15:06
Ahmet sonuçtan memnun

Ahmet
06 Aralık 2023 11:57
"Marka temsilcisi Gül Hanıma teşekkür ediyorum."

Samsung Kategorileri