Mayla
05 Haziran 2024 07:36

Yeni aldığım bulaşık makinesi 6 ay olmadan bardaklarımı kireç lekesi ve beyaz izlerle kaplamaya başladı. Servisi aradım, gelip makineyi aldılar. 15 gün sonra geri getirdiler. Tuz kazanından kaynaklandığını söylediler ve tuz kazanını değiştirdiklerini belirttiler, fakat sorunum çözülmedi. Tekrar servisi aradığımda, bana aynı bardakları makineye koyarsam tabii ki yıkamayacağını söylediler. Ben de hayır dedim, yeni bardak koydum ve yine aynı sorunu yaşadım. Üçüncü defa aynı sorunu yaşadığımı belirttiğimde, makinenin arızalı olmadığını ve bu nedenle benden 450 lira talep edeceklerini söylediler. Aynı gün makine geri geldi fakat yine aynı problemle karşı karşıya kaldım. Yeni bir makine talebinde bulunduğum halde, makinenizin arızası yok dediler ve aynı makineyi geri getirdiler. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

05 Haziran 2024 10:13 (Şikayetten 2 saat sonra)

Berna

Samsung pişmanlık 2018 yılından beri kullandığım makinem düzelmedi bardaklar bembeyaz. Çamaşır makinesi ayrı sorun buzdolabı ayrı

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
06 Aralık 2024 11:28
Samsung Bulaşık Makinesi: Kalıcı Cam Hasarı Ve Çözülmeyen Sorunlar
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
01 Aralık 2023 10:37