Murat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Ayıplı Mal Gönderdi Ve Değişim Yapmıyor.

27 Eylül 2024 16:44

Samsung'tan almış olduğum robot süpürge bozuk olduğundan, 2 kez onarıma gitmiş fakat onarılmadan geri gelmiştir. Akabinde değişim yapılmış ancak süreç oldukça uzun sürmüş ve bu sürede süpürgeyi haliyle kullanmamız mümkün olmamıştır. Değişim yapılan ürün tarafımıza geldiğinde deneme amaçlı ürün çalıştırılmış ve tekrar bozuk olduğu anlaşılmıştır. Samsung destek ile iletişime geçtiğimizde ürünün değişiminin yapılmayacağını aktarmışlardır. Evime gelen ürün ayıplı mal olmasına karşın değişimini sağlamamakla birlikte paramın iadesinin mümkün olmadığını belirtmişlerdir.

27 Eylül 2024 17:14 (Şikayetten 30 dakika sonra)

30 Eylül 2024 15:12

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

01 Ekim 2024 21:49

Canlı desteğe defalarca kez ulaştım ve şikayet kayıtları oluşturdum. Murat Karaoğlu ismi ile bakarsanız rahatça beni bulup, tarafıma ulaşabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Halka açık bir platformda iletişim bilgilerimi paylaşmak istemiyorum.

Aynur
13 Ocak 2024 15:16

İrem
04 Kasım 2024 19:10

Samsung Robot Süpürge Arızası Ve Servis Sorunu Çözülmüyor

Halil
23 Temmuz 2025 17:19
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
06 Ekim 2023 15:08