Emre sonuçtan hiç memnun değil

Samsung AU9000 TV Hatası

11 Ocak 2024 18:15

Samsung AU9000 55 inç televizyonu 1 yıl önce satın aldım. Üç veya dört ay sonra beyaz ekranda sarımsı bulutlanmalar oluştu. Servisi aradım; LED'lerin yandığı gerekçesiyle paneli komple değiştirdiler. Ancak 1 ay geçmeden yine aynı sorunla karşılaştım. Tamir değil, değişim istediğimde bana sadece onarım yapılacağını söylediler. Onarımı kabul etmiyorum ve ayıplı mal satıldığı için gerekli yerlere başvurumu yapacağım.

01 Mart 2024 12:45

Samsung TV almayın, aldırmayın yaşamış olduğum sorunlar servis ayrı problem genelmerkez ayrı bir sorun çözüm ekipleri ayrı sorun hepsinin bir birbirleriyle iletişimleri kocaman bir yalan birisi problem olduğunu söylerken diğeri problem olmadığını söylüyor canlı gözle gözlemleyen servis elemanı problem olup değişim olması gerektiğini söyleyip foto video kaydı alıp genel merkeze iletip genel merkez problem yok deyip başından atıyor tek çare Tüketici Mahkemesi artık

16 Şubat 2024 16:19

Aynı ürün 10 gün arayla aynı şikayetle değişim yapıldı ilk ürün 2. Ürüne kıyasla daha iyi durumdaydı 2. Gelen ürün için tekrar servis istedim servis gelip TV de problem olduğunu kendi canlı gözüyle gördü video ve resimleyip tekrar kayıt oluşturdular ama nasıl oluyorsa Samsung sorun ekibi 2. Gelen ürün de bir sıkıntı olmadığı söyleyip işlemi sonlandırdılar paylaşacağım 2 resime dikkatli bakarsanız ekranda kırmızı olan ilk TV yani hata olduğu için değişime uğrayan TV 2. Resim şu an sorun olmadığını söyledikleri TV. 2 üründe Q60 65 inch serisi. 2 resimde de siyah ekranda köşelerde parlamalar dan sebep.

13 Şubat 2024 19:17

Arkadaşlar resimdeki siyah ekrandaki parlaklıklar sizce normal mi bunun için servis gelip hatalı olduğunu söyledi video çekti yalnız beyaz ekran da bu parlaklıklar belli olmuyor haliyle bizden resimleri de istediler gönderdik servis videoyu ve resimleri Samsung çözüm merkezine iletti ve çözüm ekibi arayıp TV de herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Şimdi merak ettiğim canlı gözüyle gören servis çalışanı problem olduğunu söyleyip çözüm ekibi nasıl videodan problem olmadığını söylüyor? Diğer şikayetime de bakabilirsiniz o şikayetimle ilgili hala sorunum çözülmedi.

09 Şubat 2024 08:39

Samsung dan 1 yıl önce aldığım au9000 55 inch TV zaman sonra ekranda kararma olmasından dolayı servis tarafından panel değişimi oldu,2veya3 gün sonra tekrar aynı sorunu yaşadım. Ben TV nin değişimini söylediğimde hayır olmaz panel değişimi olur gibisinden konuştular Şikayetvar'a yazmasam değişim olmayacaktı. Ama gel gelelim bana başka bir modeli olan QE65 inch TV getirdiler sıfır kutusunda onda da aynı sorunu yaşadım. Sonra yine servisle iletişime geçtim servis geldi yine arızalı olduğu için yine değişimine karar verdiler yine sıfır kutuda geldi dün montaĵı oldu ben işteyken eve geldim bu TV de de aynı sorun var. Sıfır bir TV de bu sorun üst üste olur mu ya da getirdikleri TV'ler tamir yapılan ürünler mi? Sıfır diye kandırılıyormuyuz? Bu süreç beni çok yorduğu için hakkımı mahkemede aramaya karar verdim.

12 Ocak 2024 08:38 (Şikayetten 14 saat sonra)

Emre
Emre
09 Şubat 2024 00:44

Au9000 55 inch TV mi buraya yazdığım şikayet sebebiyle değişim yaptılar sıfır diye bana QE65 inch TV getirdiler sıfır TV de LED'lerinde problem olduğunu görüp tekrar servisi aradım onlarda sorunu görüp tekrar değişimi onayladılar ve bu süreç 10 günü buldu bu ayrı sıkıntı ve bu TV yide değiştiler evde yokken getirip kurdular ve yine aynı problemleri gördüm yarın servisi tekrar arayacağım 3 dür sıfır dedikleri TV de sıkıntı çıkar mı soruyorum size? Ve bu Samsung daki sıkıntıyı 1-1 buçuk aydır yasıyorum yoruldum yıprandım

Emirhan sonucu yetersiz buldu

Emirhan
10 Mart 2024 17:42
Mert sonuçtan çok memnun

21 Mart 2024 23:57
"Markaya olan güvenimizi tazelediğiniz için teşekkür ederim"
Samsung TV Mizin Ekranı Garanti Süresi Dolduktan 3 Gün Sonra Karardı.
Samsung TV Mizin Ekranı Garanti Süresi Dolduktan 3 Gün Sonra Karardı.
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Ferit
19 Haziran 2024 21:25
Samsung TV AU9000 Panel Arızası
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
07 Şubat 2024 23:51