Profilo Hatalı Ürün Satılması

Fethi
15 Ocak 2024 21:35

9 Ocak 2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden Profilo marka CGA252Z0TR model çamaşır makinesi satın aldım. 2 gün sonra makine teslim edildi. Hemen akabinde teknik servis geldi ve kurulum sağlandı. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yoktu. Ancak cihazı ilk çalıştırmamızda, tamburundan videoda görmüş olduğunuz gibi bir ses gelmekteydi. Hemen Profilo yetkili servisini aradık. Teknik servis gelip kontrol sağladı ve kısa programlarda cihazı çalıştırıp bir sıkıntı olmadığını, yanlış yükleme yaptığımızı söylediler. 10 kg limiti olan makineye yaklaşık 7-8 kg çamaşır koymamız yanlışmış. Tamam dedik ve 10 kg tam yükleme yaptık; yine aynı sonuçla karşılaştık. Hemen iade kaydı oluşturdum Hepsiburada üzerinden. Daha sonra Hepsiburada iletişim kurdu. İade etmemiz için servisin 'iade edilebilir' raporu vermesi gerektiğini söylediler. Servisle tekrar iletişim kurduğumuzda böyle bir raporun kendileri tarafından verilemeyeceğini beyan ettiler.

Daha sonrasında iade kaydı oluşturduğum için cihazı Hepsiburada üzerinden satan firma iletişime geçti. Cihaz kullanıldığı için satılabilirliğin ortadan kalktığını izah ettiler. İade talebimin reddedileceğini aktardılar. Bu sıkıntının devam etmesi durumunda tekrar Profilo ile iletişime geçmemi ve uzman servisin gelip kontrol etmesini istediler. Bunun üzerine Profilo servisini tekrar aradık; böyle bir teknisyen seçimi yapılmadığını aktardılar. Bize tekrar bir servis geldi ama ilk geldiklerindeki gibi bir sorun gözükmediğini beyan ettiler. Video kaydını gösterdik ve yüklemeyle alakalı olabileceğini söylediler. Dedikleri her şeyi yaptık ama sıfır aldığım bir cihazda bu sıkıntıları yaşamak çok üzücü. Sorunum devam etmekte. Makine değişimi ise değişim, cihaz iadesiyse iade istiyorum; aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bilgilerinize sunarım.

16 Ocak 2024 10:29 (Şikayetten 12 saat sonra)

Fethi
16 Ocak 2024 11:18

16 Ocak tarihinde saat 11.08'de temsilciniz Yağmur hanım tarafından arandım bana hala daha önceden duyduğum şeyler söyleniyor bir çözüm üretilmiyor ben hakkımı aramak için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım

Profilo Ayıplı Ürün Gönderilmesi Ve Ayıbın Gizlenmeye Çalışılması

25 Mart 2024 23:28

Safa
17 Temmuz 23:02
Ezilmiş Çamaşır Makinesi, Çelişkili Yönlendirmeler Ve Mağduriyet
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Kasım 2023 21:52