Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 23:20

2021 yılında Profilo BD 2056 ifan model buzdolabı satın aldık.

2 yıl kullanımdan sonra dondurucu kısmında kılacak çatlak oluştu zamanla bu kılcal çatlak büyüdü ve plastik malzemede yarık meydana geldi. Servisi aradık geldi. Teknisyen ekip arkadaş fotoğraflarını çekti. Dikkatlice inceleme sonucu herhangi bir darbe izi tespit edilemedi ve 'darbe kaynaklı bir yarık olmadığını belirti'.

Durumu incelenmek üzere servis kaydını açtı. "durumu Profilo'ya ileteceğini belirti" ve birkaç gün sonra gelen yanıt darbe kaynaklı oluşabileceği kanaatine varılmıştır sonucu geldi. Bu duruma istinaden "abi dilersen durumu fabrikaya ilet" denildi.

444 7766 Profilo müşteri hizmetlerini aradım fabrikaya bildirdiler lakin oradan da darbe kaynaklı oluşabileceği sonucuna vardılar yetkili kişiye darbe izi darbe hasarı olmadığını defaatle bildirdim lakin ürünün arkasında durmadılar.

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunup yazılı ihtar çekip cevap bekleyeceğiz. Olumsuz olması halinde tüketici hakem heyetinden bilir kişi talep edip inceleme başlatacağım. Bsh firması bu gibi sorunlarda ürünün arkasında durmuyor maalesef. Bilinçli tüketici olarak yasal işlemlerimi yaparak konunun takipçisi olacağım.
İyi Çalışmalar

21 Ekim 2024 23:44

İhtar Mektubumuz Ektedir...

22 Ekim 2024 10:29 (Şikayetten 11 saat sonra)

22 Ekim 2024 12:48
Profilo Buzdolabında Dondurucu Çatlağı: Müşteri Hizmetleri Ve Çözüm Arayışı

Profilo her ne kadar darbe kaynaklı olduğunda ısrarcı ise bizde darbe sonucu olmadığı konusunda ısrarcıyız. Gerekli ihtar çekilmiştir cevap halinde bilirkişi talep edeceğiz.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Gürültü Sorunu Ve İade Talebi

Hakan
29 Haziran 2024 23:29

16 Nisan 2024 01:07
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
11 Ağustos 2023 09:52