Mavi Capitol AVM Mavi Mağazası Personeli

05 Ocak 2024 07:54

Merhaba,

03.01.2024 tarihinde İstanbul Altunizade Capitol AVM'de bulunan Mavi mağazasından arkadaşımıza hediye almak için gitmiştik. İçeri girdiğimizde mağazanın karışık bir halde olduğunu ve indirimli ürünlerin hangi reyonda olduğunu anlayamadık. Ünvanı satış danışmanı olan çalışana indirimli ürünlerin yerini sorduğumuzda, 'Şurada kocaman yazıyor' şeklinde gayet agresif bir tavırla yanıt aldım. Davranışının kesinlikle hoş olmadığını belirtmek isterim. Mağazaya gelen kişinin herhangi bir engeli olabileceğini düşünmeden verilen tepki aşırı kötüydü. Kendisine teşekkür ettim ve ismini sorduğumda, 'S***' dedi. Ancak yaka kartında isminin A*** olduğunu gördüm. 'A*** mi S*** mı?' diye sorduğumda ise 'A*** S***' şeklinde cevap aldım. Sonrasında ürünü kendi çabalarımızla bulduk ve kasaya gittik. Biz kasadayken, ismini A*** S*** olarak belirten çalışan, diğer çalışma arkadaşlarına 'Ya ben şimdi buna ne dedim ki, şurada kocaman yazıyor, bunda ne var, millet çatışacak yer arıyor' şeklinde konuşuyordu. İşin özü, eğer bu kadar işini sevmiyor ve satış personeli olmasına rağmen müşteriye yardımcı olmayacaksa, bence bu işi yapmamalı. En azından Türkiye'de iyi bir konumda ve bir sürü şubesi olan bu markada çalışmamalı diye düşünüyorum.

05 Ocak 2024 07:37

Merhaba, 03.01.2024 tarihinde İstanbul Altunizade Capitol AVM'de bulunan Mavi mağazasından arkadaşımıza hediye almak için gitmiştik. İçeri girdiğimizde mağazayı karışık ve indirimli ürünlerin yerini anlamakta zorlandık. Satış danışmanı olarak görev yapan kişiye indirimli ürünlerin yerini sorduğumuzda, agresif bir tavırla 'Şurada kocaman yazıyor' şeklinde cevap aldım. Bu davranışın hoş olmadığını belirtmek isterim. Görme veya işitme engelli müşteriler olabileceğini düşünmeden verdiği tepki oldukça kötüydü. İsmini sorduğumda ise 'Sena' dedi, ancak yaka kartında 'Ayşe' yazıyordu. 'Ayşe mi Sena mı?' diye sorduğumda ise 'Ayşe Sena' şeklinde alaycı bir cevap aldım. Ürünü kendi çabamızla bulup kasaya gittiğimizde, bu kişi diğer çalışanlara bizi şikayet edecekmiş gibi konuşuyordu. Eğer bir satış personeli işini sevmiyor ve müşteriye yardımcı olmayacaksa, bu markada çalışmamalıdır.

05 Ocak 2024 07:56 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

05 Ocak 2024 13:40

Sayın Berfin A., Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

05 Ocak 2024 23:55

Merhaba çalıştığım için sadece öğlen arası 12.30 13.30 ya da 18.00 dan sonra bakabiliyorum telefonuma maalesef bizler mağazanızda çalışan personeller kadar rahat olamıyoruz

İdem
27 Kasım 2024 21:09
Ali sonuçtan memnun

Ali
28 Kasım 2023 16:25
"Kısa zamanda ilgilenip gerekli uyarı yapacaklarını bildirdiler. Teşekkürler..."

Zeynep
24 Ağustos 2023 00:00
Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
11 Eylül 2023 22:01