Sezgin sonuçtan çok memnun

Sezgin
25 Temmuz 2023 19:52
Sezgin'in Teşekkür Mesajı
“Sorun giderildi teşekkürler”

Kumtel marka vantilatör aldım geçen sene BİM'den bir iki ay kullanmadan ayaklar vantilatörü taşıyamadı ve kırıldı iki ayağı. Müşteri temsilcisi kırılan iki ayak yerine sadece bir tane gönderdi ve görüştüğüm zaman da dört tane gönderdik deyip ilgilenmedi .

Bu yıl bantlandık yapıştırdık köpükle vs. derken bir ay daha kullanmadan bu sefer iki ayak daha kırıldı ve şu an bir yıl önce alınan vantilatör kullanılmaz hale geldi. Diyeceğim o ki o kadar pişman etti ki bu ürün şu an kullanılmaz hale geldi eğer bu vantilatör yeni çıkardıkları tepsi ayı diye ifade edilen yuvarlak ayak gönderilmesini talep ediyorum.

01 Ağustos 2023 20:27

Kumtel vantilatör 3 ay kullanımdan sonra ayağının kırılması yeni alınmasına rağmen kırıldı müşteri hizmetleri dönüş sağlayacağını belirtim ilgilenmiyor şikayet vardan daha önce yazdım kaç gün geçti hala dönüş yok Kumtel kesinlikle pişmanlık tavsiye etmiyorum

27 Temmuz 2023 07:47 (Şikayetten 1 gün sonra)
Sezgin
04 Ağustos 2023 16:24

Sorun giderildi teşekkürler

Elif sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2024 22:15
"Aradılar çözüm sundular sorunum giderilecek teşekkürler ederim"
Kumtel Vantilatör Ayağı Kırıldı

Kumtel Vantilatör Ayak Sorunu!

02 Ağustos 2024 20:15
Kumtel Vantilatör Ayak Sorunu!
Mustafa sonuçtan çok memnun

24 Haziran 2024 21:25
"Şikayetim çözüldü"
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
09 Temmuz 2024 10:26
"Ben bu kadar ilgili bir müşteri temsilcisi daha görmedim anında dönüş yapıldı Cansel Hanıma çok teşekkür ederim. Hemen 2 değil 4 ayak göndereceklerini belirttiler. Teşekkür ederim"
Kumtel Vantilatör Ayakları Kırıldı
Kumtel Kategorileri