Kumtel Vantilatör Ayak Kırılması

25 Temmuz 2023 19:52372
Sezgin'in Teşekkür Mesajı
Sorun giderildi teşekkürler

Kumtel marka vantilatör aldım geçen sene BİM'den bir iki ay kullanmadan ayaklar vantilatörü taşıyamadı ve kırıldı iki ayağı. Müşteri temsilcisi kırılan iki ayak yerine sadece bir tane gönderdi ve görüştüğüm zaman da dört tane gönderdik deyip ilgilenmedi .

Bu yıl bantlandık yapıştırdık köpükle vs. derken bir ay daha kullanmadan bu sefer iki ayak daha kırıldı ve şu an bir yıl önce alınan vantilatör kullanılmaz hale geldi. Diyeceğim o ki o kadar pişman etti ki bu ürün şu an kullanılmaz hale geldi eğer bu vantilatör yeni çıkardıkları tepsi ayı diye ifade edilen yuvarlak ayak gönderilmesini talep ediyorum.

1 Ağustos 2023 20:27

Kumtel vantilatör 3 ay kullanımdan sonra ayağının kırılması yeni alınmasına rağmen kırıldı müşteri hizmetleri dönüş sağlayacağını belirtim ilgilenmiyor şikayet vardan daha önce yazdım kaç gün geçti hala dönüş yok Kumtel kesinlikle pişmanlık tavsiye etmiyorum

27 Temmuz 2023 07:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz ,Sezgin E. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle Whatsapp hattı kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

Sezgin
4 Ağustos 2023 16:24

Sorun giderildi teşekkürler

Kumtel Vantilatör Ayağı Kırıldı

30 Nisan 2024 22:15722

"Aradılar çözüm sundular sorunum giderilecek teşekkürler ederim"

Kumtel Vantilatör Ayağı Kırıldı

24 Haziran 2024 21:252.879

"Şikayetim çözüldü"

Kumtel Vantilatör Ayakları Kırıldı

9 Temmuz 2024 10:261.179

"Ben bu kadar ilgili bir müşteri temsilcisi daha görmedim anında dönüş yapıldı Cansel Hanıma çok teşekkür ederim. Hemen 2 değil 4 ayak göndereceklerini belirttiler. Teşekkür ederim"

Kumtel Vantilatör Ayakları Kırıldı

Tümünü Gör
Kumtel Kırık Parçanın Acil Giderilmesi Gerekiyor!

Kumtel KırıkParçanın Acil Giderilmesi Gerekiyor!

Hilal
Kumtel KTF-325 Vantilatör Parçası Eksik!

Kumtel KTF-325Vantilatör Parçası Eksik!

Seçil
Kumtel Vantilatör Ayak Sorunu!

Kumtel VantilatörAyak Sorunu!

Haydar
Kumtel Vantilatör Ayakları Kırılması Ve Çözüm Bulunmaması!

Kumtel VantilatörAyakları Kırılması Ve Çözüm Bulunmaması!

Umut
Kumtel Ürün Ayaklarının Kırılması!

Kumtel ÜrünAyaklarının Kırılması!

Muhammed