Kumtel Ürün Ayaklarının Kırılması!

Kumtel
17 Mayıs 2024 08:03446
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
Tugay bey ayyak gönderimini sağlayacağını söyledi teşekkür ediyorum.
16 Mayıs 2024 20:42

Kumtel marka aspiratör ayakları hepsinin aynı noktadan kırılması tesadüf değildir herhalde... 3 ay kullandım tekrar bu sene montajını yaptım kırılan parçaları japonla yapıştırıcı ile yapıştırdım sonuç yine aynı noktadan kırıldı ürünü tasarlarken ve malzeme kalitesi bakımından bunu hiç mi düşünmediniz acaba?!

20 Mayıs 2024 08:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sevgili müşterimiz ,Muhammed Y. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

22 Mayıs 2024 15:38

Sözde WhatsApp üzerinden dönüş yapacaklar pazartesi gününden beri otomatik yazan robot yazılımdan başkası cevap vermedi

26 Nisan 2025 09:59

Değerli Müşterimiz Muhammed Y.; Kumtel Ürün Ayaklarının Kırılması! başlığı ile iletmiş olduğunuz şikayetinize istinaden gerekli aksiyonlar alınmış ve çözüm sağlanmıştır. Kumtel şikayet var Ailesi olarak şikayetiniz ile ilgili tarafımıza iletmiş olduğunuz öneri ve görüşleriniz bizim için önemlidir. Tarafınıza gönderilen anket talebini cevaplamanızı rica ederiz. Sağlıklı günler diler, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

26 Nisan 2025 10:04

Tugay bey ayyak gönderimini sağlayacağını söyledi teşekkür ediyorum.

Tümünü Gör
Kumtel Kırık Parçanın Acil Giderilmesi Gerekiyor!

Kumtel KırıkParçanın Acil Giderilmesi Gerekiyor!

Hilal
Kumtel KTF-325 Vantilatör Parçası Eksik!

Kumtel KTF-325Vantilatör Parçası Eksik!

Seçil
Kumtel Vantilatör Ayak Sorunu!

Kumtel VantilatörAyak Sorunu!

Haydar
Kumtel Vantilatör Ayakları Kırılması Ve Çözüm Bulunmaması!

Kumtel VantilatörAyakları Kırılması Ve Çözüm Bulunmaması!

Umut
Kumtel Vantilatörü Monte Ederken Bile Elimde Ayrıldı