Kumtel Isıtıcı Fan Çalışmıyor!

30 Eylül 2024 16:59

Kumtel'den yeni aldığım ısıtıcı fan kapanma problemi yaşadım ürünü değiştireceklerini söylediler daha kötü bir ürün gönderdiler. Para iadesi istiyorum. Değişim çare değil öncekinden daha kötü ürün gönderiyorlar

1 Ekim 2024 22:41

Ürünü yeni aldım. 30 iş günü olmadan bozuldu. Değiştirdiler daha eski bir ürün göndermişler yine çalışmıyor. Değişime giden ürünün yenisi gönderilir değil mi? Dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki?

2 Ekim 2024 08:02 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sevgili müşterimiz ,Hilal A. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

9 Ekim 2024 20:18

Aramadılar ve sorunu da çözmediler. Adi mal gönderiyorlar

Garanti Kapsamındaki Kumtel Isıtıcımın Arızası Giderilmiyor, Değişim Talebim Reddedildi

"Hızlı bir şekilde ilgilenildi sorunum çözüldü ilgi alaka için teşekkürler"

Yeni Kumtel Isıtıcı Aniden Kapanıyor, Servis Yardım Reddetti

Hepsiburada üzerinden 15 Kasım 2025 tarihinde Kumtel lx-6331 fanlı ısıtıcı (bej) satın aldım. Aynı ürünün yaklaşık 10 yı...

Kumtel Fanlı Isıtıcı Çalışmaz, Servis Geri Dönüş Yapmıyor

Kumtel LX-6331-A0M fanlı ısıtıcı soğutucuyu yaklaşık 10 ay önce bir spotçu aracılığıyla satın aldık, garanti belgesi de ...

Kumtel Fanlı Isıtıcı Aniden Çalışmadı Ve Güvenimi Sarstı

"Yetkili hanımefendi çok hızlı bir dönüş sağladı, bana çözüm odaklı seçenekler sundular fakat iş sebebiyle meşgul olduğumdan ve yetkili servise kendim götürmem gerektiği için zaman ayıramadım ve cihazı kendi imkanlarımla tamir ettirdim. Fakat firmanın olumlu dönüşleri ve hızlarından memnun kaldım, ayrıca cihazda termostat olmadığı için son ayarda uzun süre çalıştığından bir arıza yapmış yeni modellerde termostat eklenirse cihaz 10/10 saygılar."

Tümünü Gör
Kumtel Fanlı Isıtıcı Arızası!

Kumtel FanlıIsıtıcı Arızası!

Meryem
Kumtel Fanlı Isıtıcı Çok Sesli Çalışıyor Ve Sarardı!

Kumtel FanlıIsıtıcı Çok Sesli Çalışıyor Ve Sarardı!

Fatoş
Kumtel Fanlı Isıtıcı

Kumtel FanlıIsıtıcı

Merve
Kumtel Isıtıcı Servis Sorunu

Kumtel IsıtıcıServis Sorunu

Elif
Kumtel Fanlı Isıtıcı Lx-6331 İki Ay İçerisinde Bozuldu!

Kumtel FanlıIsıtıcı Lx-6331 İki Ay İçerisinde Bozuldu!

Kumtel Isıtıcı Sıkıntısı!

Kumtel IsıtıcıSıkıntısı!