Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Hamur Yoğurma Makinesi Yedek Parça Gönderilmiyor.

05 Mart 2024 18:09

Haziran 2023 tarihinde Hepsiburada sitesinden almış olduğum Kumtel hamur yoğurma makinesi 6 ay içinde arıza yaptı. Teknik servise götürdüm bana yardımcı olmaya çalıştılar fakat parça temin edilemediği için tamirin gerçekleşmediğini söylediler. Servis yeni cihazla değişim yapmak istediğini fakat yeni ürün olmadığı için bununda kabul edilmediğini bana bildirdi. Ben bu durumda mağdur edilmiş oldum. Garantili bir ürün fakat maalesef yardımcı olunmadı. Elimde bozuk cihazla kaldım. Mağduriyetimin kısa zamanda giderilmesini istiyorum.

06 Mart 2024 07:48 (Şikayetten 13 saat sonra)
06 Mart 2024 12:52

Merhaba WhatsApp üzerinden iletişime geçtim herhangi bir dönüş yok. Sorunum çözülmez ise Tüketici Hakları'na gideceğim.

09 Mayıs 2024 09:37

Şubat ayında garanti için servise giden hamur makinemin parçası ya da yeni üretimi olmadığı için bana aırfreyer gönderelim diye dönüş yapıldı. Ben kabul ettim sırf mağdur olmamak için. Fakat aradan uzunca bir zaman geçmesine rağmen maalesef ne airfreyer geldi ne de başka gelişme oldu. Sorunumun artık çözülmesini istiyorum. Müşteri hizmetleri ile de görüşme sağlayamadım. Lütfen firma benimle iletişime geçsin

04 Haziran 2024 22:40

Kumtel asla ürünün arkasında değil. Mağdur edildim ve ediliyorum. Kumtel markası almayı düşünenler varsa tekrar düşünsünler…

Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Garanti Sürecinde İki Yıldır Çözülmeyen Ürün Teslimatı Mağduriyeti

Emrullah
15 Ekim 2025 18:07
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
29 Eylül 2023 14:48
Kumtel Garantisiz Garanti Vermeyin
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
11 Şubat 2024 23:43
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
10 Mart 2024 01:07
kumtel-marka-hamur-makinesi-bir-anda-bozuldu-2.jpg
kumtel-marka-hamur-makinesi-bir-anda-bozuldu-1.jpg
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Kürşat
29 Ocak 2024 13:52