Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Hamur Yoğurma Makinesi Tam Bir Hayal Kırıklığı

12 Ekim 2023 20:25

Bundan 15 gün önce Trendyol dan Kumtel marka hamur yoğurma makinesi aldım. Makineyi kurduktan sonra çalıştırmak istediğimde makinenin sadece 10 saniye çalışıp durma yaptığını gördüm. Kumtel müşteri hizmetlerini aradım. Bana servislerinin uzakta olduğunu oraya getirmem gerektiğini söylediler bende çalışan biri olarak üstelik arabamın da olmamasından ötürü ürünü getirmeyeceğimi söyledim ürün
ağır bir ürün üstelik ürün sıfırken tamire sokmanın mantıklı olmadığını dile getirdim bana o zaman ürünü iade etmemi söylediler. İade kodu alıp ürünü gönderdim 2 gün sonra bana iadenin kabul edilmediğini ve ürünün tarafıma tekrar kargolandığı bilgisi geldi. Ürün arızalı bir şekilde tarafıma yeniden gönderildi. Bu durumda bu arızalı ürünle ne yapmalıyım giden parama mı üzüleyim yaşadığım hayal kırıklığına mı

13 Ekim 2023 07:51 (Şikayetten 11 saat sonra)
15 Ekim 2023 09:47

Marka satıcı ve Trendyol arasında gidip geldim üçü de hiçbir şekilde çözüm üretmediler. Urunu en son evime 2 saat uzaklıktaki servise götürdüm hiç kullanmadığım ürünü tamire verdim. Servis bana ürünü tamir edeceğine dair bir rapor bile veremeyeceğini söyledi. Bu kadar vasat bir marka olamaz. Trendyol ise tam bir hayal kırıklığı oldu böyle büyük bir site nasıl olur da bir sorunu çözmek yerine müşterisini mağdur eder aklım almıyor. Bir daha Trendyol'dan hiçbir elektronik ürün almayacağım. Kumtel markası olan hiçbir elektronik ürün eve sokmayacağım.

Ümran sonuçtan hiç memnun değil

Ümran
18 Mart 2024 14:56
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Hamur Yoğurma Makinesi Aldım Ama Çalışmıyor

Sedat
31 Mayıs 2023 19:04
Kumtel Hamur Yoğurma Makinesi Aldım Ama Çalışmıyor
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
11 Şubat 2024 23:43
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
08 Aralık 2023 13:38