Aynur sonuçtan çok memnun

01 Ocak 2024 18:40

BİM'den Kumtel marka ankastre seti aldım. Fanlı olanını almadım ve çevremdeki kuzenim, yengem gibi herkesin aldığım kalitede ve markada fansız fırını var. Ancak hiçbiri pişirirken buhar yapmıyor. Ben ise kaç kere kayıt açtırmama rağmen, bir kere servise götürüldü, 'yaptık' denilerek geri getirildi. Fakat sorun devam ediyor ve bütün dolaplarım şişmiş durumda. Pişirme esnasında dışarıya kadar göz göz olup sular akıyor. Dönüş olarak ise bana para verip içine fan taktırabileceğim söyleniyor. Ben ise ekstra para verip fan taktırmak istemiyorum. Ayrıca paramla rezil olmak da istemiyorum. Çevremdeki insanların marka ve model olarak birebir aynı fansız fırınları var ve onlarda hiçbir şekilde bu tarz sorunlar yaşanmıyor. Mağazayla ise hiçbir şekilde diyaloga geçemiyorlar ve mağduriyetimi gidermiyorlar.

02 Ocak 2024 07:46 (Şikayetten 13 saat sonra)
04 Ocak 2024 08:00

Böyle mesaj attıklarına bakmayın kaç gün oldu hala tarafıma dönüş falan yok

22 Ocak 2024 13:54

Bugün servisten gelip fırınıma memnuniyet adına ücretsiz fan takmak için götürdüler ilgileri için teşekkürler

18 Şubat 2024 13:52

4. Haftaya giriyoruz hala fırınımı getiren yok aradığımda parça beklendiğini söylüyorlar madem parça yok fırını neden hemen götürdüler İnsanları bos yere oyalayıp duruyorsunuz b

Zeynep.ilhan
Zeynep.ilhan

Yalan söylüyorlar bende de aynı sorun var turbo olmasına rağmen

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Aydın
03 Ocak 2024 00:39
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Set Kurulumunda Gizli Maliyetler!

Serkan
03 Ekim 2024 17:16
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Fırın Aşırı Isı Ve Buhar Sorunu, Servis Çözüm Sunmuyor

Gökhan