Ş. Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 09:25

Çayyolu Şubenizden anahtar teslimi Kumtel ankastre set aldım. 12.10.2024 tarihinde davlumbazın kurulumu için servis geldi. Fırının fişi için topraklı mevcut priz var; davlumbaz için de yan taraftaki dolabın altında ilave topraklı priz olmasına rağmen mevcut prizi kullanmayıp, 'Biz buattan gelen mevcut kabloya bir priz çekeceğiz ve 1.200 TL ücreti var' dendi. Mevcut eski davlumbazın buattan çekilmiş hattı var, aynı şekilde bağlayabilirsiniz teklifinde bulunmama, kablonun bağlanacağı yeni priz veya kablolu üçlü priz teklif etmeme rağmen kabul etmediler. Davlumbazı kurmadan ve amirleri ile görüştürmeden gittiler. Servis randevusu alırken ayrı bir priz hattı çekileceği ve 1.200 TL ücreti olduğu söylenmediği gibi kullanım kılavuzunda da belirtilmemiştir. Anahtar teslimi ankastre set alan bir müşteri olarak mağdur oldum. Yeniden servis gelmesi için ilave 150 TL istenmektedir. Davlumbazın güvenli bir şekilde montajının yapılması ve garanti belgesinin imzalanması için yardımcı olunmasını rica ederim.

25 Ekim 2024 13:37 (Şikayetten 4 saat sonra)
26 Ekim 2024 10:12

Kumtel Müşteri İlişkilerinden Esra Hanım tarafıma ulaşmıştır. Servisle görüşüp beni tekrar arayacağını söylemiştir. Yaklaşık 20 gündür davlumbazımız takılı olmadığı için mağduriyet yaşamaktayız. Yemek yapamıyoruz evin her yeri batıyor. En kısa sürede mağduriyetimizin giderilerek davlumbazın yerine takılmasını ve garanti işlemlerinin yapılmasını talep etmekteyim.

28 Ekim 2024 14:56

Değerli MüşterimizŞ. K. ; Kumtel Ankastre Set Kurulumunda Ek Ücret Sorunu başlığı altında iletmiş olduğunuz şikayetinize istinaden prosedür gereği bilgilendirmeler görüşme esnasında aktarılmış olup anket talebi gönderilmiştir. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

29 Ekim 2024 10:33

Merhaba Kumtel Ailesi Halen kurulum beklemekteyiz. Sizden bir cevap da gelmedi. Bilgilendirme talep ediyorum. 20 gündür davlumbaz olmadığı için yemek yapmakta zorlanıyoruz. Dururumumuzun aciliyeti bulunmaktadır.

Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Aydın Efeler Kumtel Servisi

Şevket
14 Haziran 2024 15:34
Aydın Efeler Kumtel Servisi
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Kurulumda Ek Ücret Ve Eksik Hizmet Mağduriyeti

Gökçe
26 Ekim 2025 21:01
Çılgın sonuçtan hiç memnun değil

Çılgın
07 Mart 2024 00:18
Kumtel Ankastre Set Kurulumu Sorunu
Kumtel Ankastre Set Kurulumu Sorunu
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Kurulumda Gecikme, Kötü Davranış Ve Tehdit: Kumtel Servisinden Mağduriyet

Aysenur
26 Haziran 2025 22:50
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
09 Ocak 2024 16:55