Osman sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 08:42

Merhaba, Kumtel marka ankastre fırın aldım ve daha bir yıl bile olmadı. Buhar sürekli dışarı veriyor. Sürekli bezle silmek zorunda kalıyoruz ve mağduriyet yaşıyoruz. Lütfen yetkililer yardımcı olabilir mi? Markayı tercih etme sebebim Kumtel olmasıydı ancak bu durumda fırın kullanılamaz hale geliyor; dolabın yüzeyi sürekli ıslanıyor.

06 Mayıs 2024 16:47

Kumtel ankastre fırın yeni aldım buhar yapıyor mutfak dolabımı kabarttı çözüm salan mıyor hiçbir şekilde servis hiç ilgilenmiyor bin pişman oldum Kumtel aldığıma müşteri hizmetleri ne bağlanmak çok zor bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum

29 Nisan 2024 20:16

BİM fen aldığım Kumtel marka fırın buhar yapıyor dolapımı kaparttı değişim oldu yeni gelen fırında aynı şekilde buhar yapıyor ve 2 aydır mağdur olduk paramızla rezil alıyoruz Kumtel markasını kesinlikle tercih etmeyin sorun çözülmüyor bu kadar para kazanıyor sa Kumtel öcelilkle kendi servisi olacak.

29 Nisan 2024 20:11

Kumtel fırın buhar sorunu vardı değişim yapıldı bugün ama yeni gelen fırında aynı şekilde buhar yaptı kesinle le tavsiye etmiyorum Kumtel markasını rezalet paranla rezil oluyorsun müşteri hizmetleri ne bağlanmak bile yarım saat iade etmek istiyorum ve Tüketici Hakları'na dava edeceğim sürekli oyalıyorlar

29 Nisan 2024 15:32

Kumtel Ankastre fırın aldım BİM marketten ürünün servis montaj yaptı kullanmaya başlayınca buhar yaptı yeni yaptırdığım dolap buhardan dolayı kabardı müşteri hizmetleri ni aradım ürün değişimi yapıldı bugün takılan yeni fırın da buhar yapıyor tekrar iade olmasını istiyorum Kumtel marka diye aldık ama mağduriyet çözülmüyor

02 Nisan 2024 22:45

Kumtel pişmanlıktır 1 hafta oldu daha servis gelmedi yer Ankara kesinlikle tavsiye etmiyorum buhar sorunu var ankastre fırında müşteri hizmetleri ni aradığım halde servis gelmiyor müşteri hizmetleri çok kötü yardımcı olmuyorlar sattığı ürünün arkasında durmayan Kumtel var...

27 Mart 2024 12:39

Merhaba Kumtel ankastre fırın buhar sorunu vardı servis aradık servis contasını değiştirdi ama sorun devam ediyor acilen değişim talep ediyorum

25 Mart 2024 11:25 (Şikayetten 2 saat sonra)
25 Mart 2024 17:08

İletişime geçen olmadı

03 Nisan 2024 12:50

Müşteri hizmetleri ne teşekkürler yardımcı oldular

29 Nisan 2024 20:19

Değişim olan fırında buhar yapıyor bu Kumtel insanın psikolojisini bozar kesinlikle almayın

29 Nisan 2024 20:20

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

Kumtel Ankastre Fırın Buharı Mutfak Dolabımı Kabarttı!

Fatma
02 Eylül 2023 11:07
Nur sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 20:14
Kumtel Ankastre Fırınım Pas Döküyor
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
12 Ocak 2024 23:58
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
05 Nisan 2024 00:59
Veli sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Fırınımın İç Kısımları Küflendi Dökülüyor

08 Mart 2024 18:28