Murat sonuçtan çok memnun

Koltuk Mekanizması Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

18 Aralık 2024 09:24

21.02.2024 tarihinde Kelebek Mobilya, Doğanlar Mobilya grubundan satın almış olduğum Lionte Koltuk Takımı'nın başlığındaki mekanizma ile ilgili bir sorun yaşadım. Kasım 2024 ayının ilk haftasında yetkili firmanın müşteri temsilcisi ile görüşüp durumu izah etmeme rağmen 20166076303 dosya numaralı servis kaydı 13.11.2024 tarihinde açıldı ve 15.11.2024 tarihinde teknik ekip geldi. Koltuğu inceledi, başlık mekanizmasının değişmesi gerekiyor diye sesli bir video çekerek ayrıldılar. 3.12.2024 tarihinde 8000961778 numaralı şikayetim üzerine henüz arayan ya da soran olmadı dememe rağmen kimse aramadı ve sonrasında başka bir ekip geldi. Koltuk arka mekanizması geldi denilerek onlar da gelip video çekti gitti. 18.12.2024 tarihinde 8000961778 numaralı talebime istinaden müşteri temsilcisi tarafından arandım ve 'üzülerek söylüyorum bu parça elimizde yok, koltuğu biz satıyoruz ama parça tedariği veremiyoruz' gibi alakasız bir durumdan bahsedildi. Ve bana gelen SMS'de de talebiniz çözülerek kapatılmıştır diye bir mesaj geldi. Ben şimdi gerekli yasal sürecin başlatılması için avukatlarıma bilgiyi verdim. Bundan sonraki süreçte ne mekanizmayı ne de başka bir şeyi kabul etmeyeceğim!

18 Aralık 2024 09:30 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

20 Aralık 2024 09:39

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi Kelebek

Murat
Murat
08 Ocak 2025 13:17

Merhabalar Sayın Yetkili; Koltuklarım ile alakalı süresi yakından takip eden Bessam hanıma çok teşekkür ederim.

09 Ocak 2025 17:59

20 Mart 2024 14:35
Elif sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 22:28
Kelebek Mobilya'nın Yetersiz Ürün Ve Servis Deneyimi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya'da Beklenmedik Teslimat Gecikmesi

06 Şubat 2024 09:55
Kelebek Mobilya'da Beklenmedik Teslimat Gecikmesi
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 10:29

Kelebek Mobilya Kategorileri