Kelebek Mobilya Kedi Dostu Olman Kumaş

Kelebek Mobilya Kedi Dostu Olman Kumaş
30 Nisan 2024 17:15

Kedi dostu olarak tanıtılan koltuk takımımı satın aldığımda, çok geçmeden kedim tarafından zarar gördü. Firma ile iletişime geçtiğimde, bu durumun garanti kapsamı dışında olduğu ve kedi dostu olmanın normal bir özellik olduğu ifade edildi. Ancak satış sırasında bu özellik öne çıkarılarak tercih sebebi yapıldı ve ürünün daha dayanıklı olacağı düşüncesiyle, aslında daha az ödeyeceğim bir ürüne daha fazla para ödeyerek satın aldım!

30 Nisan 2024 17:20 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Gülsüm
Gülsüm
30 Nisan 2024 18:50

Firma tarafından yapılan açıklama kediden kaynaklı garanti kapsamının sadece barınaktan sahiplenilen ve belgesi olan ve takımı aldıktan sonra kediyi sahiplenirsem oluyormuş! Ama alırken bunlar belirtilmiyor çünkü mantığı yok sadece kedi dostu deniliyor alırken kandırılma ihtimaline karşı her türlü bilgiyi sormak lazımmış Kelebek Mobilya bile bunu yapabiliyor büyük firma değil ürününün arkasında duran firmadan alın

Şule sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 16:35
Kelebek Mobilya Mağdur Etti. Aklıma Gelmeyen Başıma Geldi
Kelebek Mobilya Mağdur Etti. Aklıma Gelmeyen Başıma Geldi
Ebru sonucu yetersiz buldu

17 Ekim 2024 15:59
Kedilere Dayanıklı Kumaş Sözü Tutulmadı
Kedilere Dayanıklı Kumaş Sözü Tutulmadı
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya Kronik Sorunlu Koltuk Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

12 Eylül 2025 14:31
kelebek-mobilya-kronik-sorunlu-koltuk-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg
Nuray sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 20:58
"Kelebek ana merkeze puanım sıfır. Kelebek Mobesko Kocaeli şubesine sonsuz teşekkürler ediyorum. Ürünlerimin ikisini de değişime aldılar. ❤️"

28 Şubat 2025 21:52

Kelebek Mobilya Kategorileri