Nuray sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 20:58
Nuray'ın Teşekkür Mesajı
“Kelebek ana merkeze puanım sıfır. Kelebek Mobesko Kocaeli şubesine sonsuz teşekkürler ediyorum. Ürünlerimin ikisini de değişime aldılar. ❤️”

Kedim var ve koltuklarımı Kelebek mobilyada pati dostu kumaş olan Lidya modelinden aldım. Ürün teslim edildikten sonra kedimin tırmalaması üzerine yırtıldı. Müşteri hizmetlerini aradım. Barınaktan veya dernekten alınan hayvanlar için geçerli dedi ve şok oldum. 4 tane şubeyi aradım hiçbirinin böyle bir durumdan haberi yok. Şubelere bilgi verilmemiş web sitelerinde reklamlarında ve afişlerinde böyle bir ibare yokken ben mağdur oluyorum. Hem hiçbir yerde böyle bir bilgi yok hem ben mağdur oluyorum. Beni arayarak söyledikleri tek şey özür dilemek. Kendi hatalarının bedelini ben neden ödüyorum. Koltuğumun kenarını yenilemezlerse mahkemeye vereceğim. Bir de utanmadan eve servis gelirse parayı sizden alırız diyorlar pes!

14 Kasım 2023 21:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Nuray
Nuray
20 Kasım 2023 16:23

Berna
Berna

Nuray Hanım merhaba bu sizdeki gri sanırım. Ben de bu takımı almayı düşünüyorum da krem rengi var mı sizde hepsi mi gri

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 18:58
Kelebek Mobilya'da Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Betül sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 21:06
Kelebek Mobilyanın Umursamazlığı