25 Mayıs 2023 00:17

İzmir Karabağlar Kelebek Mobilya mağazasından yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı aldık. Ürün ilk geldiğinde masada çizik, bir ünite yanlış bir ünite parçası eksik geldi. Bazanın kurulumu esnasında iç tahtasını kırık taktılar. Gelen mobilyaların tamamının köşeleri sivri kenarları silerken el kesecek şekilde tırtıklı. İlk kurulduğu günden beri bunu söylediğimiz tüm servis elemanları üretim kaynaklı, yenisi gelse de aynı olacağını söylediler. 3 ay kullandığımız yemek masası sandalyelerini götürüp geri getirdiklerinde tüm ayaklarda çizik ve deformeler vardı.

Böyle teslim almıyoruz dediğimizde imza atmamamıza rağmen arabada yer yok deyip bırakıp gittiler. Sonra da sizin yapmadığınızı nereden bilelim diye suçu bize attılar. Bazanın iç kısmını değiştirirken başlığını kırdılar çıktıktan 5 dakika sonra aldığımız mağazaya bildirmeme rağmen yine biz yapmadık deyip bir de parçayı sipariş ettiklerini söylediler. Ama halen gelen giden yok. Sorunlarla ilgili 8 aydır Kelebek Ege Bölge Servisi bir çok kez eve gelerek sadece kayıt açtılar. İşlem yaptıkları ürünlerde de farklı yerlere zarar verip gittiler. Aldığım neredeyse tüm ürüne sorun var. Koltukları servise götüreceklerini, sandalyelerin ayaklarını değiştireceklerini söylediler ama aylardır ses yok.

Ayrıca ilk günden beri sorunlu olduğunu bildirmeme rağmen niye servise ürünlerimi göndereyim. Bir de bu şekilde sürekli zarar veriyorlarken nasıl güveneyim. Ürünler Kelebek Mobilya'nın anlaştığı fason bir firma tarafından sözde tamir ediliyor. Kelebek Mobilya kesinlikle adının hakkını vermeyen, ürününün arkasında durmayan ve düzgün servislerle çalışmayan bir firma. Artık tek çözüm Hakem Heyeti veya mahkeme.

25 Mayıs 2023 00:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Burçin sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2025 15:54
Kırık Koltuk Ayağı Sorunu Aylarca Giderilmedi, Mağdur Edildik!
Seda sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 08:06
Bir Yıldır Teslim Edilmeyen Mobilyalar Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 22:08
Esila sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 14:25
Kelebek Mobilya Kategorileri