Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya İade Süreci Ve İade Ücret Kesintisi.

06 Eylül 2024 16:26

01.09.2024 Tarihinde İstanbul Yolu Kelebek Mobilya Mağazasından yapmış olduğum 8250 TL değerinde “lova yatak” isimli marka adı altında almış olduğum yatak siparişinin iptal edilmesini talebini 02.09.2024 tarihinde İstanbul Yolu Kelebek Mobilya mağazasına telefon yoluyla ilettim. Yaptığım İşlemde İptal/İade Kesintisinin (Ürün fiyatının %15 kadarı) olacağına dair bir bilgi ile karşılaştım. Bu bilgi tarafıma anlaşma yapılırken, herhangi bir sözlü iletim yolu ile iletilmemiş, sözleşme içerisine eklenmiştir. Buna istinaden "tkhk 18. Madde Cayma hakkı 1. Paragraf "Tüketici, yedi gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin taksitle satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir." Kanunundan bahsettim. Bu cevabımdan sonra agresif bir tutumla karşılaşarak telefonda benimle münakaşaya girerek "istediğinizi yapın mahkemeye gidin, ne yaparsanız yapın" gibi cümleler ile karşılaştım. Daha sonrasında ortak yol olarak belirlenen bir kesinti ücretinde tarafım tarafından anlaşma sağlanmış ve mahkeme yoluna gidilmemiştir. Bu şikayetin yazılma sebebi, oluşacak herhangi bir ücret iade problemi ile karşı karşıya kalındığında şikayetimin var olduğu hakkında bilgi sahibi olunmasıdır. İptal iade dilekçemi 6.09.2024 Cuma saat 15:45 tarihinde Kelebek Mobilya Tarafına iletmiş bulunmaktayım. Gereğinin üst kurumlar tarafından yapılmasını arz ederim.

Adnan Görkem E****.

06 Eylül 2024 16:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Esra
Esra

Merhaba, bende aynı sorunla karşılaştım 24 saat geçmeden iptal etmek istedim. Bursa İzmiryolu mağazası %30 istedi. Bende şikayetçiyim.

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 17:12
Kelebek Mobilya Satış Sonrası Sorunu
Kelebek Mobilya Satış Sonrası Sorunu

30 Eylül 2023 20:05
Aygül sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya'dan Sipariş Edilen Yatak Ve Karyolanın Teslim Edilmemesi, İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

21 Ağustos 2025 12:21
kelebek-mobilyadan-siparis-edilen-yatak-ve-karyolanin-teslim-edilmemesi-iade-surecinde-yasanan-magduriyet-2.jpg

Kelebek Mobilya Kategorileri