Kelebek Mobilya Bir Daha Önünden Bile Geçmeyeceğim Bir Yer

25 Mart 2024 16:0741
Bedirhan
25 Mart 2024 03:56

Şikayetim şu mobilyayı alalı 2 ay oldu 2 ay önce geldiler mobilyamı kurdular sonra sandalyenin üstünü yapamadılar biz tekrar üreticez diye gittiler ortalama 50-55 gün sonra tekrar aradılar gelip yapacağız dediler yaptıkları mobilya bu tam oturmuyor üstü olmuyor vidalar değişik yani bir bacağı kısa bir bacağı uzun muhatap bulamıyoruz yaklaşık 10 gündür ulaşamadım yatak odamı benim dememin haricinde farklı kurdular ve ustayla kavga edercesine tartışmama rağmen dediğim yere sığmaz dedi kurmadı dışarıdan tekrar usta çağırtıp dediğim yere kurdurdum siz siz olun gidin az pahalı alın başka yerden alın buradan almayın Kağıthane Gültepe şubesi aldığım yer 2 aydır bunlar yüzünden ev dizemedim biri gelir ora olmaz biri gelir hatalı yapar bir mobilyam geliyor biri 1 ay sonra geliyor usta sırf sehpalara baktım diye kağıdı imzalatmadan gitti bunların kanıtı her şeyi elimde var şikayetim bu almayın aldırmayın

7 Mayıs 2024 13:59 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Her türlü bilgi talep ve önerileriniz için müşteri iletişim merkezimize ait bizi arayabilir ve mail atabilirsiniz. Saygılarımızla,

Bedirhan
22 Kasım 2024 15:43

Kelebek Mobilya dünyasını mahkemeye vermemek için kendimi zor tutuyorum yok ne ulaşabiliyorum ne karşımda muhatap bulabiliyorum usta geldi değiştirmeye oda yapamadı sadece kendi oradan çıkana kadar tutacak bir şey sürdü oldu bu dedi gitti koltuğa oturdum yine aynı yok yani bilerek yapıyorlar ben çok pişman oldum siz bilirsiniz

Tümünü Gör

Osman
Kelebek Angelic Yatak Odası Paslanma Ve Yanlış İletilen Garanti Süresi

Kelebek AngelicYatak Odası Paslanma Ve Yanlış İletilen Garanti Süresi

Ozan
Kelebek Mobilya 200 Bin TL'lik Ayıplı Ürünlerin Arkasında Durmuyor!

Kelebek Mobilya200 Bin TL'lik Ayıplı Ürünlerin Arkasında Durmuyor!

Kemal
Kelebek Mobilya Koltuk Takımı Dikiş, Montaj Ve Renk Hatası