Cemre sonuçtan memnun

Karaca Züccaciye İzmir Gaziemir Karaca Konteyner Mağazası

26 Şubat 2024 11:21
Cemre'nin Teşekkür Mesajı
“Gönderim sağlandı teşekkürler”

28 Ocak 2024 Tarihinde İzmir Gaziemir Karaca Konteyner Mağazasından bir alışveriş yaptım. Alışverişimde bulunan Emsan Fine Bone Freya 18 Parça Yemek Takımı ürünü mağazada bulunmadığı için ödemeyi yapıp evime kargo ile teslimat yapıldı. Kırık gelme durumunda ne yapmalıyım diye sorduğumda tabakları oraya götürmemi servise yollanacağı vs söylendi. 31 Ocak 2024 Tarihinde kargom eve geldi ve 2 Adet servis tabağı paramparçaydı. Ardından kırık tabakları tekrar İzmir Gaziemir Karaca Konteyner Mağazasına götürdüm ve teslim ettim kasada bulunan personel beklememize gerek olmadığını ürünün Emsan olduğu için mail atmalarının gerektiğini söyledi nasıl bilgi alabileceğimi sorduğumda ise kırk yılda bir açtıkları mağazanın kartvizitini verdiler. Defalarca aradım bilgi almak için telefonu açan yok. Karaca müşteri hizmetlerine istek oluşturdum mağazaya iletecekleri söylendi yine dönüş yok. Bir kere mağaza telefonumu açtı durumu görüştüğüm beyefendi tamam biz size dönüş yapacağız dedi adımı sormadı, ürünü sormadı, telefonumu sormadı ben siz nasıl bulacaksanız beni dediğimde Emsan olduğu için çok alan yok dedi. Emsan ürünün sıkıntısını çözemiyorsanız satmayın o zaman. En son 23 Şubat Cuma günü akşam mağazaya tekrar gittim. Kasada mail atacağını söyleyen personel bize dönüşün 7-120 gün içinde olacağını söyledi böyle bir şey nasıl mümkün oluyor alt tarafı 2 tane tabak yollamak nasıl 4 ay olabilir? Tekrar hatırlatma maili atmalarını istediğimizde adres bilgisini nasıl alacaklarını sorduğumuzda bize karşı tavrın tersliği hiç hoş değildi sonuçta biz bu ürünün parasını ödeyerek satın aldık siz bize hediye etmediniz. Tabaklar gelince bir daha İzmir Gaziemir Karaca Konteyner Mağazasına adım atmayacağım.

Cemre
Cemre
12 Mart 2024 08:57

Gönderim sağlandı teşekkürler

16 Ekim 2023 11:27
Ilgın sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 11:52

Sakarya Cadde 54 Karaca Şikayet