İstikbal Marka Sürgü Dolap Yedek Parça Temin Edilememesi

16 Ağustos 2023 12:162.709
Serap'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

İstikbal yatak odası takımımın sürgülü dolabının kapakları yerinden çıkıyor. Pandemi döneminde servisten gelip komple sürgü sisteminin değişmesi gerektiğini söylediler. O dönem yaptıramadık pandemiden ötürü. Şimdi aradığımda 10 yılı geçtiği ve yedek parça sağlayamadıklarını söylüyorlar. İstikbal iyi bir marka diye tercih ettik ama mağdur olduk. Yedek parça teminimin sağlanmasını talep ediyorum.

16 Ağustos 2023 12:20 (Şikayetten 4 dakika sonra)

17 Ağustos 2023 10:34

17 Ağustos 2023 10:37

Değerli Müşterimiz; Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için öncelikle teşekkür ederiz Firmamız yasal mevzuatlar ve firmalarımızın belirlediği şartlar doğrultusunda, mutlu marka bağımlısı müşteriler oluşturmayı, hizmet kalitesini tüketicilerine yansıtmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda sizleri her kanaldan dinlemeyi ve aldığımız geri bildirimlerle sunduğumuz deneyimi iyileştirmeyi hedefliyoruz. Şikayetiniz tarafımıza daha önce çağrı merkezi kanalımız üzerinden ulaşmış, konuyla ilgili gerekli incelemeler ilgili ekiplerimiz tarafından özenle yapılmıştır. Prosedürlerimiz ve çalışma prensiplerimiz doğrultusunda yapılan inceleme ve değerlendirmenin sonucu, çağrı merkezimiz tarafından sizinle paylaşılmıştır. İyi günler dileriz İstikbal A.Ş Müşteri hizmetleri

17 Ağustos 2023 12:12

Tarafıma herhangi bir dönüş yapılmamıştır. Otomatik mesaj yayınlıyorsunuz muhtemelen. Tarafıma çözüm sunulması adına dönüş yapılmasını talep ediyorum. Kimse tarafından aranmadım çünkü!

1 Kasım 2023 12:26

Teşekkürler.

9 Ocak 2024 09:35

Tarafıma müşteri memnuniyeti için hediye gönderileceği söylenmişti. Ancak sadece buradaki yorumumu iyiye çevirmem içinmiş. Hediye gönderilmedi, sorunum çözülmedi.

9 Ocak 2024 09:54

Teşekkürler

Satışta Söylenen LED Işıksız Dolap Teslimatı Mağduriyeti

23 Haziran 13:4239

İsparta Merkez’deki İstikbal mağazasından Fiona yatak odası takımı satın aldık. Satış esnasında dolabın içerisinde LED ı...

Tümünü Gör
İstikbal Yatak Odası Takımı Hüsranı!

İstikbal YatakOdası Takımı Hüsranı!

Hasan
İstikbal Arena Yatak Odası Deforme Oldu!

İstikbal ArenaYatak Odası Deforme Oldu!

Furkan
İstikbal Kalitesizliğin Bu Kadarı!

İstikbalKalitesizliğin Bu Kadarı!

Muhbet
İstikbal Kusurlu Ürün!

İstikbal KusurluÜrün!

Yasin
İstikbal Yatak Odası Ve Yatağı Darbeli!

İstikbal YatakOdası Ve Yatağı Darbeli!

Oguz
İstikbal Yatak Odası Sıkıntıları!

İstikbal YatakOdası Sıkıntıları!

Gamze