07 Mayıs 2023 09:01

Sayın Yetkili,
IKEA Mutfak mobilyalarımızı uzun zamandan beri kullanıyoruz. Fakat son 2-3 yıldan beri kabarmaya, renk değiştirmeye ve kaplaması dökülmeye başladı. Bununla ilgili 20 yıl kullanım garantisi olduğu için IKEA Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtik. Evimize bir "eksper" gönderdiler.
Kısa bir inceleme sonrası bu belirtilen sorunların kabul edilmeyeceğini, sık yaşandığını ve "yönetimin kendilerine aksi yönde görüş bildirmeleri konusunda telkinde bulunduğunu" belirterek, değişime uygun olmadığını belirtti.
Rapora, "Mutfak kapakları ve süpürgelikleri sıvı ve buhar kaynaklı kabartılardır, değişime uygun değildir." yazdı.
Salon dolabı alıp Mutfakta kullansak söylediklerinin bir mantığı olabilirdi :) Fakat biz zaten aldığımız mobilyaları Mutfak bölümünden aldık. Belirttikleri buhar ve sıvılara dayanıklı olduğu için aldık. Sıvı veya buhar olmayan bir Mutfak var mı acaba?
Her durumda, Eksper ile fazla tartışmak istemedim çünkü onu da zor durumda bırakmak istemiyorum. Bu kişilerle değil IKEA Kurumsal yaklaşımı ile ilgili bir sorun.
Mutfak mobilyalarındaki deformasyon ve çürüme "su götürmeyecek" kadar barizdir. IKEA yönetiminin bu konuda doğru olanı yapmasını ve deforme ürünlerini değiştirmesini önemle rica ediyorum. Saygılar...

07 Mayıs 2023 16:11 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, IKEA Müşteri Hizmetleri

21 Mayıs 2023 13:58

Sayın IKEA, Ürünlerinizin arkasında durmamanız beni hayal kırıklığına uğrattı. Bunu ileri ki alışverişlerimde kesinlikle hatırlayacağım ve tüm yakınlarıma da hatırlatacağım. Kalite anlayışınız varsa ürünlerinizin arkasında durmanız gerekirdi. Başarılar dilerim... Osman

IKEA Kategorileri