Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
05 Mart 2023 20:51

IKEA'dan aldığım 1,8 litre sluka termosun kapağı kırıldı. Mağazadan konuyla ilgili yardım talep ettiğimde termos parasına yakın bir ücreti olduğunu söylediler. Yedek parça konusuna benzer sorunu başka arkadaşlarımdan da duydum. Kapağın temini hususunu IKEA'dan talep ediyorum.

05 Mart 2023 22:05 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Sorularınız için 444 4 532 numaralı telefondan IKEA Türkiye Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, IKEA Müşteri Hizmetleri

Dilek

Ürünün yüzde kırkını ödediğinizde kapak temin ettiklerini söylediler. Bir de randevu talep etmek gerekiyormuş

Dilek

Aynı sorunu yaşıyorum, yedek parça temini ürünün ℅40'ına tekabül ediyor dediler, kırılan bir plastik parça için komple kapağın değişmesi ve 550 TL ücret ödemek hiç mantıklı değil. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum. Madem bu kadar kolay kırılıyorsa neden marka ürün tercih ediyoruz, ucuz ürünlerle de aynı mağduriyeti yaşardık paramız cebimizde kalırdı hiç olmazsa.

Lale
Lale

Sluka Serisi termos kapağım çok çabuk kırıldı müşteri ilişkilerini aradım bu üründe yedek parça temin edemediklerini söylediler mağazaya sordum onlar da aynı cevabı verdiler termostan memnunum bir kapak için atmak istemiyorum IKEA dan bu üründe yedek parça problemini çözmesini bekliyorum

IKEA Termosun Küçük Parçası Kayboldu Yedek Parça Temin Edilemiyor

Pinar
08 Eylül 2025 11:23
IKEA Termosun Küçük Parçası Kayboldu Yedek Parça Temin Edilemiyor
İnci sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Termos Kapağı İçin Yüksek Fiyat Ve Çelişkili Bilgilendirme Mağduriyeti

İnci
11 Aralık 2025 21:58
IKEA Termos Kapağı İçin Yüksek Fiyat Ve Çelişkili Bilgilendirme Mağduriyeti
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Ikea Sluka Termos Kapak Tasarımı Ve Yedek Parça Sorunu

Hüseyin