hepsiburada-robot-supurge-teknik-servisi-sorunu-cozemiyor-6.pdf
Birol
11 Ağustos 03:50

Merhaba yaklaşık 2 yıl önce Hepsiburada üzerinden almış olduğum mee Vacuum mop robot süpürge12.06.2024 tarihinde sensör arızası nedeniyle satıcı Dora teknik firmasıyla görüşmem üzere ouno teknik servise 50 gün içerisinde 5 kez gönderim yaptım. Cihazın ilk iki gönderimimde kullanıcının belirtmiş olduğu sorunla karşılaşılmadı diyerek tarafıma gönderildi. 3. Kez gönderdikten sonra belirtmiş olduğum sensör arızası servis tarafından en nihayetinde tespit edildi. Garantisi devam etmekte olan cihaza sensör değişimi için 1.432 TL ödemem durumumda onarılarak gönderim sağlanacağı belirtildi. Bu duruma itiraz etsem de sorunun giderilmesi için ouno teknik servis hizmetleri a. Ş'ne ait IBAN numarasına 18.07.2024 tarihinde EFT yaptım sonrasında arıza giderildi SMS'i geldi. Ürün geldi tekrar kurulumu yaptık ve sonuç aynı sorun devam ediyordu 4. Kez gönderdim ana kart, sensör ve fırça değişimi yapılarak tekrar elimize ulaştı geldi kurulum yaptık ve aynı sorun yine devam etmekteydi. Çağrı merkeziyle görüştükten sonra 5. Kez tekrar gönderdim ve aynı arıza devam etmektedir. Ücret iadesi fatura ürün değişimi talep ettim hiçbirine dönüş olmadı

hepsiburada-robot-supurge-teknik-servisi-sorunu-cozemiyor-6.pdf

12 Ağustos 11:26

Dora iletişim ve ticaret a. Ş. Firmasından Hepsiburada üzerinden 04.09.2022 tarihinde Me Vacuum mop Robot süpürge satın aldım 12.06.2024 tarihinde çarpışma sensörü arızası nedeniyle servise göndermek için kendileriyle iletişime geçtim onlarda teknik servis sağlayıcı olmadıklarını Ouno Teknik Servis Hizmetleri a. Ş firması tarafından gerekli desteğin sağlanacağını belirterek yönlendirdiler. Ouno Teknik Servis Hizmetleri a. Ş'ne iletişime geçtim anlaşmalı kargo firmasıyla ücretsiz gönderebileceğimi ilettiler ve maceramız başladı. 12.06.2024, 24.06.2024, 08.07.2024, 23.07.2024 ve 05.08.2024 tarihlerinde 5 kez gönderdim. İlk 2 gönderimde 12.06.2024, 24.06.2024 tarihli gönderime belirtmiş olduğunuz sorun/ya da sorunlara rastlanmamıştır diye dönüş yapıldı. Hernehikmetse 08.07.2024 tarihindeki gönderimime sensör değişimi yapılması gerektiği tespit edildi, Garantisi devam ettiği halde 1.432 TL ücret ödemem koşuluyla arızanın giderileceği tarafıma iletildi. İşimiz görülsün süpürgeye ihtiyacımız var sorun giderilecek diye Ouno Teknik Servis Hizmetleri a. Ş'ne ait IBAN numarasına EFT yaptım ve cihazın sensör değişim yapılmıştır diye gönderdiler. (Fatura defaatle talep ememe rağmen halen gönderilmedi) Diğer 2 seferde olduğu gibi ürünün kurulumunu yaptıktan bir müddet sonra aynı arızayı tekrar verdi ve Ouno Teknik Servis Hizmetleri a. Ş. Çağrı merkeziyle görüştüm ve tekrar göndermemi ilettiler. 23.07.2024 tarihinde tekrar gönderdim ana kart, sensör ve fırça değişimi yaptıklarını ileterek cihazı gönderdiler ve kurulumu yaptık ve yine bir müddet sonra aynı sorun tekrarladı yine başa döndük ben tekrar Ouno Teknik Servis Hizmetleri a. Ş. Çağrı merkeziyle görüştüm ve tekrar göndermemi ilettiler. Son olarak 05.08.2024 tarihinde gönderdim mekanik temassızlık giderilmiştir diye cihaz tarafıma ulaştı cihazın kurulumunu yapıp kullanmaya başladıktan bir müddet sonra sensör arızası nedeniyle Me Vacuum mop Robot süpürgeyi kullanmaz olduk. Açıkçası artık ne yapacağımı şaşırdım ne cihaz değişimi yapıyorlar ne ücret iadesi yapıyorlar ne yaptıkları işlem için aldıkları 1.432 TL bedeli iade ediyorlar. Aylardır iş bilmezlerin elinde mağdur olduk. İnşallah sorunumuzun giderilmesi için bir muhatap buluruz. Ne Hepsiburada, ne Dora iletişim ve ticaret a. Ş. Ve ne de Ouno Teknik Servis Hizmetleri a. Ş. Sorunun çözülmesi müşterinin mağduriyetinin giderilmesi için dikkate alan yok.

hepsiburada-robot-supurge-teknik-servisi-sorunu-cozemiyor-2.pdf
hepsiburada-robot-supurge-teknik-servisi-sorunu-cozemiyor-1.pdf
11 Ağustos 03:55 (Şikayetten 5 dakika sonra)
12 Ağustos 10:07

Merhaba Birol Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Birol
12 Ağustos 10:16

Ürün satışı yapıyorsunuz lakin sattığınız ürünün satışından sonraki süreçte vatandaşın yaşadığı sorunlarla alakalı bir aksiyon alamıyorsunuz mağdur olan bizler Hepsiburada dan beklenmeyecek bir tutum

Hepsiburada İnternet Alişveriş Şirketinden Şikayetçiyim

22 Ocak 08:35

Hepsiburada Sıfır Diye Aldığım Ürün Teşhir Çıktı.

Ahmet
08 Ağustos 16:04