Garanti BBVA Ve Kargo Kaosu

17 Ekim 2024 19:42

Garanti Bankası'ndan 3 hafta önce HGS başvurusu yaptım ve geçen hafta çok uzun süre geçtiği için arayıp sorma gereği hissettim. Bana barkod numarası (24425***7000) verdiler. Ürünü kargoya verdiklerini, posta dağıtım merkezinde olduğunu, 5 iş günü içinde PTT tarafından teslim edileceğini söylediler. Konuşma kayıt altında olduğu için bakabilirsiniz. Sonrasında ben PTT'nin sisteminden barkod numarasını girdiğimde böyle bir ürün bulunmamaktadır diye bilgi verildi. Ben de sürecin uzunluğuyla alakalı rahatsız olmamla tekrar Garanti'yi aradım, bana tekrar aynı barkod numarasını verip dağıtımda olduğunu söylediler. En sonunda PTT'yi arayıp uzun uzun gönderime sahip çıkılmadığını, kaybolmuş olabileceğine dair agresif bir şekilde telefonda görüştüm. Sonra ne hikmetse Garanti HGS şikayet yazdığımda Şikayetvar sitesine girip Gebze ve Darıca lokasyonunda Garanti Bankası ve Kuryenet adı altında birçok şikayet gördüm. Sonra bende bir ışınlanma oldu ve verdikleri takip kodunu Kuryenet sistemine girdim ve ürün 04.10.2024 tarihinden beri şubede bekliyor, ben de çağrı merkezini aradım, şube adres bilgisi istedim. Gelip alabileceğimi söyledim ama öyle bir imkanım da yok, saçmalığın kaçıncı seviyesi artık siz düşünün. Neyse, acil olarak belirtip işlem yapılacağını, yarın dağıtıma çıkacağı (şu an şikayetimi yazdığım gün elimde olacağı) söylendi. Aynı günün akşamında Garanti de aradı, yarın adrestesiniz diye teyit aldı. Her neyse, bugün de ürünüm gelmedi, sinir küpüne bindim. Garanti BBVA gibi büyük bir bankanın beni yanlış kargo firmasıyla papaz etmesini ve doğru kargo firmasını şans eseri kendim bulmamı kabullenemiyorum. Ayda yaklaşık 20-30 kargo gönderimi yapıyorum, işim gereği yaklaşık 1000 kilometrelik mesafelere bile gönderi yapıyorum ama hiçbir zaman 5 günü geçmiyor teslim süresi. Garanti BBVA gibi mükemmel büyüklükteki bir bankanın yetkililerine sesleniyorum. Lütfen kargo firmalarıyla çalışırken dikkatli olun.

Muammer sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 08:45
"Mesajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra tarafıma ulaşarak hassasiyetle ayrı ayrı beni dinleyen ve HGS etiketimin 24 saat içerisinden tesliminde yardımcı olan Garanti Bankası Müşteri İlişkileri departmanından Onur ve Samet Beylere teşekkür ediyorum."
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2025 10:42
HGS Kartım 20 Gündür Teslim Edilmedi, Çözüm Bekliyorum
Engin sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 17:18
Garanti BBVA Kuryenet Firmasının Dalga Geçer Gibi Hizmet Anlayışı