Garanti BBVA Müşteri Hizmetleri İşlem Sağlayamaması Yüzüme Telefon Kapatması

Garanti BBVA Müşteri Hizmetleri İşlem Sağlayamaması Yüzüme Telefon Kapatması
Müşteri
16 Kasım 2023 10:33

Garanti Bankası müşteri hizmetleriyle görüşmeye çalıştım. Temsilciler B****** Bey ve P**** Hanım'dan beklediğim hizmeti alamadım. Taleplerimle ilgili olarak 38 dakika boyunca birbirlerine aktarmak dışında bir işlem yapmadılar. Nakit avans hesabımı kapatmak istediğimi ilettiğimde ise konuyu başka birine aktardılar ve maalesef bu süreçte telefon bağlantım yüzüme kapatıldı. Bu bankanın müşterisi olmaktan duyduğum rahatsızlığı ifade ediyorum ve yaşananlardan ötürü hukuki yollara başvurmayı düşündüğümü belirtmek istiyorum. Garanti Bankası'ndan beklediğim hizmeti alamadım ve bu durumun gerekli mercilerce değerlendirilmesini talep edeceğim.

16 Kasım 2023 10:26

Garanti Bankası müşteri hizmetleri ile görüşme sağlamaya çalıştım temsilcilerden b*** bey ve p*** hanım hizmet veriyorlar asla işlem sağlamıyorlar 38 dakika sadece oradan oraya aktarıp durdular nakit avans hesabımı kapatmak istiyorum diyorum başkasına aktarıyorlar  üzerine bir de derdimi anlatırken yüzüme kapattılar bu bankanın müşterisi olmaktan utanç duyuyorum ve kesinlikle dava açacağım asla hizmet yok asla mahkeme verip yüklü tazminat ödediklerinde o zaman görüşmüş olacağız.

16 Kasım 2023 10:24

Garanti Bankası müşteri hizmetleri asla hizmet vermiyor P*** ve b*** bey adında çalışanlar işten bir habersiz sadece aktarma yapıyor ve en son telefonu yüzüme kapattılar var olan bir hesabımı kapatmak için uğraşıyorum verdikleri hizmet çok kötü  benden habersiz asla iletişime geçmeden kartımdan 1200 TL çektiler açıklama yapmalarını istediğimde ise prosedür gereği yapmak zorundayız diye aradığımda asla net işlem sağlayamıyorum şikayette bulunacağım ve mahkemeye veriyorum şu an yüklü bir tazminat ödediğinizde aklını başınıza gelir

29 Kasım 2023 14:32
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 13:45
Gül sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 20:43
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Müşteri Temsilcisi Konuşma Tarzı

19 Mayıs 2024 16:54