Garanti BBVA Garanti Kredi Kartımdan Onayım Veya Şifre Olmadan Parayı Çektiler

05 Mart 2024 15:23

Merhaba,
03.02.2024 tarihinde kredi kartımdan 306,72 USD tutarında işlem yapıldı diye bir SMS geldi. SMS'i gördüğümde Garanti Bankası'nın müşteri hizmetleri arayıp, bu işlem tarafımdan yapılmadığını bildirdim. Kredi kartımı kapattırdım. Fakat birkaç gün provizyon olarak görünen bu işlem, defalarca aradığıma ve harcamaya itiraz ettiğime rağmen, bilgim dışında, onayı ve şifre istemeden kredi kartımdan bu tutarı çektiler. İtirazı hala incelemede ve 180 gün inceleme sürebilir. Fakat faizin işlenmemesi için banka bu ödemenin yapmamı talep ediyor. Bu durumda Garanti Bankanın kredi kart kullanım güvenilirliği ciddi bir sorun oluşturuyor. Nasıl bu miktarı onaysız, şifresiz çekilmesine izin veriyor? Nasıl gelen SMS'in ardından işlem tarafımdan yapılmadığını bildirdiğime rağmen bu para yine de çekiliyor?

Victoria
05 Mart 2024 17:05

Merhaba, harcama itirazı ile ilgili hem bankanız ile hem de Amazon.com ile sorunu çözüme ulaştırmaya çalıştım. Amazon, com ile defalarca yazışma yaptığımıza rağmen, bir türlü çözüm sağlanmadı. Amazon.com.tr yetkili olmadığını bildirdi. UPS aramalara ve yazışmalara rağmen, gönderici veya alıcı olmadığım için Herhangi bir işlem yapmaya yetkim olmadığını bildirdiler. Bilginize.

13 Eylül 2024 16:24
Garanti Bankası Kredi Kartımdan Habersiz Para Çekildi!
Saide sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 20:41

02 Ocak 2024 17:23
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Kredi Kartım Kopyalandı, Banka Sorumluluk Almadı

19 Mart 2024 21:03
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 15:30
Garanti BBVA Kategorileri