Hicran sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 14:34

Mayıs ayı sonunda, evinde 7 kedi ve 2 köpeği olan biri olarak yıllardır kullandığım (Yataş marka) kanepem küçük geldiği için değiştirmeye karar verdim. Koskoca firmanın temsilcisi diye güvenip bayiye gittim, model seçtim ama olmazsa olmaz koşulum, kumaşının pati dostu olması gerektiğiydi (doğal olarak). Seçtiğim modelin pati dostu kumaşı da olduğu üstüne basa basa söylendi. Buna güvenip 75.000 TL civarına ürünü satın aldım. Ürün geldi ve birkaç gün sonra tırmalamalarla deforme olmaya başladığını, 1 cm'lik bir yırtık bile olduğunu görünce fotoğrafladım, bayiye gidip resimleri gösterdim. Pati dostu kumaş olduğu yinelendi ve "Biz merkeze bildirelim" dendi. Eksper eve gelir gelmez "Bu kumaş pati dostu değil, biz karışmayız" dedi. Bayiye döndüm, telefonda inatla "Ama sizin kumaş pati dostu" dendi. Sonunda dükkan sahibini görebildiğimde, yüzüme bakıp "Biz pati dostu demedik, yumuşak kumaş dedik. Ne yaparsanız yapın, kime şikayet ediyorsanız edin" dedi. O kadar rahattı ki bunları söylerken. Anladım ki, firmasına güveniyormuş çünkü merkeze, bayinin bana yanlış bilgi vererek ürün sattığı konusunda şikayetçi olduğumda, birkaç gün içinde şikayetim kapatıldı.
Bunca yıl adına güven duyduğum firmaya, alenen yanıltarak mal sattığı için "Bayiniz yalan söyledi" demişim, onlar da benimle iletişime geçmeye dahi tenezzül etmeden bayiye "Yalan mı söyledin? " diye sormuş. Cevabı ne olmuştur sizce?
Her şeyden önce, geri zekalı yerine konmuş bir müşteri olarak, haklılığımı kanıtlamak için yaptığımız konuşmaların, alışverişin ses kaydını falan mı tutmalıydım acaba?
Neden o kadar hayvanım varken tutup -hem de- "yumuşak" kumaş kaplı, kocaman ve her geçen gün biraz daha yıpranıp önümüzdeki seneyi kumaş olarak çıkartamayacak bir kanepe alayım?
Madem yumuşak kumaş seçtim, neden 3 gün sonra tam bir salak gibi "Bu kumaş pati dostu olamaz" diye feveran edip bayiye gideyim de, o da bana "Sizinki zaten yumuşak kumaş ama" demesin, merkeze bildirsin, her şey normalse? Hele ki yumuşak bir kumaş seçtiğimde onca patiye dayanamayacağı çok açıkken.
Tüm bunlar, merkez-bayi elbirliğiyle müşteriyi geri zekalı olarak görmektir, müşteriyi hiçe saymaktır. Aklımızla alay ediyorsunuz.

03 Eylül 2024 08:17 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Enza Home Petra Koltuk Takımı Pati Dostu Kumaş Yırtıldı

15 Şubat 2024 11:34
Enza Home Petra Koltuk Takımı Pati Dostu Kumaş Yırtıldı
Hulya sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2025 02:28
Pati Dostu Diye Satılan Koltukta Hayal Kırıklığı Ve İlgisiz Hizmet
Cahide sonuçtan hiç memnun değil

Pati Dostu Kumaşın Renk Solması Ve Yırtık Problemi Karşısında Yetersiz Müşteri Hizmeti

13 Aralık 2024 17:18
Asya sonuçtan hiç memnun değil

Pati Dostu Kumaş Vaadi Gerçek Çıkmadı, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

08 Ekim 2025 17:04
Pati Dostu Kumaş Vaadi Gerçek Çıkmadı, Müşteri Hizmetleri İlgisiz
pati-dostu-kumas-vaadi-gercek-cikmadi-musteri-hizmetleri-ilgisiz-2.jpg
Semra sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 14:48

Enza Home Kategorileri