Enza Home Petra Koltuk Takımı Pati Dostu Kumaş Yırtıldı

Enza Home Petra Koltuk Takımı Pati Dostu Kumaş Yırtıldı
15 Şubat 2024 11:34

Enza Home'dan aldığım Petra koltuk takımı, pati dostu kumaş olarak satıldı ve bana alırken kedinin veya köpeğin bu koltuktan ip çıkaramayacağı söylendi. İkinci ayda kedim koltuğu yırttı, ipleri dışarı çıktı. Enza Home ile iletişime geçtiğimde kullanıcı hatası olduğu belirtildi. İsterseniz ücretli şekilde tamir edebileceklerini ifade ettiler. Yeni evliyken hevesle aldığım koltuklarım şu an yırtık durumda. Eğer pati dostu olarak satılmasaydı, benim hatam olduğunu anlardım; ancak siz bana bu vaatle satış yaptınız. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum. Böyle büyük ve kaliteli olarak bildiğimiz bir markada bu durumu yaşamak büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

15 Şubat 2024 15:21 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Cahide sonuçtan hiç memnun değil

Pati Dostu Kumaşın Renk Solması Ve Yırtık Problemi Karşısında Yetersiz Müşteri Hizmeti

13 Aralık 2024 17:18
Asya sonuçtan hiç memnun değil

Pati Dostu Kumaş Vaadi Gerçek Çıkmadı, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

08 Ekim 2025 17:04
Pati Dostu Kumaş Vaadi Gerçek Çıkmadı, Müşteri Hizmetleri İlgisiz
pati-dostu-kumas-vaadi-gercek-cikmadi-musteri-hizmetleri-ilgisiz-2.jpg
Hulya sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2025 02:28

22 Haziran 2023 20:16
Enza Home Enza Yırtık Koltuk Teslim Etti!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Enza Petra Koltuk Takımı Sorun, Tadilat Yapamamaları, İlgisizlikleri

22 Mart 2024 12:40