Ufkun sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 17:31

31.12.2023 tarihinde Modoko Doğtaş'tan aldığımız solid üçlü sehpalı ve berjer ürünleri 23.02.2024 tarihinde teslim edildi. Sürenin uzun olması ve hiçbir şekilde bilgi verilmemesi, aradığımızda ulaşılmaması durumlarını da geçtim. Teslim edilen ürünün hali ortada ezik, yırtık, kirli ve kumaşı lekeli geldi. Bu paraya bu hizmet çok kötü. Mağazadaki çalışan kişi ürünü alana kadar iyi pazarlamacı fakat sonrasında firma ve çalışanlar yetersiz ve tecrübesiz. Teslimatı ve montajı yapan iki arkadaş süper insanlar onlarda Doğtaş bünyesinde değil iyi ki. Kayıt oluşturduklarını söylediler kurumsal diye düşündüğümüz Doğtaş müşteri hizmetleri ve mağaza çalışanları çok yetersiz, ilgisiz. Kesinlikle aldığım kötü hizmetten dolayı kimsenin önünden bile geçmesini istemem.

26 Şubat 2024 16:21

31.12.2023 tarihinde Modoko mobilyacılar sit. 3. CD 8. Sk. Y. Dudullu Ümraniye Doğtaş'tan aldığımız solid üçlü sehpalı ve berjer ürünler ile ilgili yaşadığımız sorunu Tüketici Bilgi Sistemi - Ticaret Bakanlığı ve Tüketici Hakem Heyetlerine bildirmek için faturasını talep ettik. Firma hala ödemesini yaptığımız ürünlerin faturasını tarafımıza ibraz etmedi. Mağazayı aradığımızda mağaza müdürü Volkan Aypak telefonlara çıkmamakta ısrar ediyor. Devamlı olarak bizi geçiştirerek süreci ve yasal haklarımızı kullanmamızı engellemektedirler.

23 Şubat 2024 17:40 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

28 Kasım 2023 18:18

17 Ocak 2024 13:42

21 Mayıs 2024 14:56

12 Mart 2024 11:06
Erol sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 17:01

Doğtaş Mobilya Kategorileri