Veysel sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2023 11:42

2020 eylül yılında Doğtaş mağazasından montana yatak odası takımı aldım 2023 yılı ağustos ayında almış olduğum yatak odası takımına ait ayna yere düşmek suretiyle kırılmıştır. Aynanın duvara monte olan kısmında herhangi bir düşme kırılma mevcut olmamakla beraber sadece ayna düşmüş ve kırılmıştır. 66 cm çapında ve ortalama 3mm kalınlığında olan ayna düşmek suretiyle parkede derin yaralanmalara sebep olmuştur. Aynanın duvarda kalan kasa kısmını ve aynayı detaylı incelediğimde, aynanın kasa kısmına sadece 2 adet yapışkanlı bant ile yapıştırıldığını gördüm. Evde 11 aylık çocuk olması ve o esnada odada bulunmaması bizim şansımızdı. Yetkililerin bu mesajı görerek gerekli yerlere iletmesi ve bundan sonraki süreçlerde böyle kazaların olmaması adına gerekli önlemleri almaya yönelik adımlar atması tek dileğimizdir. Biz bu kazayı çok şükür hasar almadan atlattık. Elinde bu modelde mobilyası bulunan arkadaşlarda dikkatli olmaları konusunda gerekli önlemleri almalarını temenni ederim.

07 Ağustos 2023 11:50 (Şikayetten 7 dakika sonra)
08 Ağustos 2023 16:04

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Mert
Mert

Merhaba, benzer ayna düşmesi bizim de başımıza geldi. Bizim aynamız 80cm çapındaydı ve sizin gibi incelediğimde 2 adet yapışkanlı bant ile yapıştırıldığını fark ettim. Şükür ediyoruz ki eşim o esnada ayna önünde makyaj yapmıyordu oluşabilecek büyük bir kazadan şans eseri kurtulmuş olduk. Doğtaş'tan benzer ayna alan kişilerin dikkat etmesini dilerim. Yetkililerinde bu kazaları fabrikaya iletmesini ve oluşabilecek başka kazaların önlenmesini dileriz.

15 Ekim 2024 11:38
Doğtaş Yatak Odası Takımında Güvenlik Sorunu
Doğtaş Yatak Odası Takımında Güvenlik Sorunu
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 21:29
Doğtaş Mobilya Kategorileri