Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya Teslim Edilen Ürünün Her Tarafı Defolu

21 Temmuz 2024 20:46

20 Temmuz 2024 21:22

Doğtaş'ta yaşadıklarımı yazayım alıp almamaya siz karar verin. Mayıs 5 gibi koltuk siparişi verdim bugün temmuz 20 hala bekliyorum. Eşimi teslimat için dün aramışlar buğun sabahta mesaj atmışlar saat 9 da ama saat 21:00 olmasına rağmen kimse yok. Satın aldığım bayiye gittim saat 18:00 civarı bugün kesin teslim edilecek ürün kamyonda dedi. Gece 12 ye kadar yolu var. Kaçta teslim edeceklerine dair bilgi yok gelmiyoruz diye arayan yok. Eşinizle kavga etmek istiyorsanız Doğtaş doğru tercih. Kimseyi umursamayan bir lojistik firmasıyla anlaşmışlar. Doğtaş sinir hastası eder. Daha ürünü teslim alamadım bir de bunun teslim aldıktan sonra si var. Kim bilir beni ne sürprizler bekliyor

21 Temmuz 2024 00:45

Koltuk her tarafı defolu geldi 75 gün sonunda bir de utanmadan defolu ürün gönderdiler

21 Temmuz 2024 20:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

22 Temmuz 2024 18:57

Ne kadar tüketiciyi dikkate aldığınız ortada gönderdiğiniz her tarafı rezil ürünleri neden hala almadınız

30 Temmuz 2024 18:31

Doğtaş Mobilya paramı kaptırdım size defolu özürlü ürünleri teslim ettiniz. Sizin kalitesiz kontrolsüz ürünleriniz kısmen görüntüde görüntüler anlatıyor. Tam çekmedim bu bir kısmi üşendim

30 Temmuz 2024 18:36

Bu arada bana faturamı bile göndermediniz bu yüzden dava sureci başlayamadı bu isin vergi kısmi ile ilgili maliyeye şikayetimi ilettim. :) (meslek SMMM olunca) daha iyi ilgileniyorum vergi isleri ile

19 Kasım 2025 21:54
Doğtaş Mobilya Eksik ve Hatalı Teslimat, Mağduriyetim Giderilsin!
Ülker sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2025 22:46
teslimat-sonrasi-hasarli-ve-hatali-urunler-yetersiz-musteri-hizmeti-6.jpg