Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya Mağazanın Keyfiyeti Ve Umursamamaları

28 Ocak 2024 17:28

Merhaba, Ankara Etimesgut'taki Doğtaş Mobilya'dan 30 Kasım 2023 tarihinde 2 koltuk ve 6 adet sandalye aldık. Keşke almasaydık, çünkü ürünler 28 Ocak 2024 tarihinde zorla teslim edildi. Sözleşmede 13 Ocak'ta teslim edileceği yazıyordu. Ayrıca sandalye ayaklarını koyu renk olarak istemiştik, onlar tamam dediler ama sözleşmeye açık renk olarak yazmışlar, biz de fark etmedik. Koltuklar gelene kadar telefonla irtibat kurmaya çalıştık ancak telefonlara cevap veren olmadı. Satış sorumlusu D**** Hanım'a ulaştığımızda ise bizi haksız bulup telefonu kapattı. Anladık ki, satana kadar her şey yolunda ancak imzayı atıp sözleşmeyi düzenledikten sonra müşteri ne yaparsa yapsın, biz de ürünü iade edeceğiz. Bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor; yani anlayacağınız mağdur edildik.

28 Ocak 2024 17:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

31 Ocak 2024 11:30

Bu şikayetimizle ilgili hiçbir adim atmadıkları gibi umursamadılar bile 0850 li telefon bir kez calip kapanıyor oda sözde arıyorlarmış ama biz telefonlara bakmiyormusuz. Yani iade edemedimiz gibi bir de hakkimizi aradığımız için suçlu konumuna düstük.

Elektronik sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 13:38
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 17:22
Sefa sonuçtan çok memnun

09 Kasım 2023 21:21
Nusret sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 18:24
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 17:24

Doğtaş Mobilya Kategorileri