18 Kasım 2024 20:29

Doğtaş mobilyadan 2023 yılı nisan ayında teslim aldığım 2 adet Nicole üçlü koltuğun bir buçuk (1.5) sene içerisinde kalitesizliği sebebiyle çökmesi ve koltuktan gıcırtılar gelmesi üzerine 10/10/2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım. Şikayet kaydımın oluşturulduğunu bana en kısa süre içerisinde servis tarafından dönüş sağlanacağı tarafıma bildirildi. 23/10/2024 tarihinde eve gelip koltuklara baktılar. Servis çalışanların tuttuğu tutanakta süngerin değişmesi gerektiğini koltuktan gelen ses için atölyede bakıma alınmasını yazdılar. Ancak koltukları almadılar. Neredeyse 1 ay geçmesine rağmen ne servisten ne de Doğtaş'tan bir geri dönüş olmadı. Bugün 18/11/2024 tarihinde Doğtaş'ı aradım. Bana sistemde bir hata olduğunu gün içerisinde geri dönüş yapılacağını söylediler. Saat 19:40 itibariyle hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmamıştır. Kaliteli olarak bildiğimiz Doğtaş'tan ne kaliteli bir hizmet alabildik ne de müşteri hizmetlerinden verimli bir hizmet alabildik. Keşke evimizin altındaki mahallemizin mobilyacısından yaptırsaydık dedirtti yani. Şimdi aşağıya Doğtaş'ın kaliteli koltuklarının fotoğraflarını ekliyorum yorumları size bırakıyorum.

18 Kasım 2024 20:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

19 Kasım 2024 15:53

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Enes
19 Kasım 2024 15:56

Telefonum açık ulaşabilirsiniz

Enes
19 Kasım 2024 16:12

Bugün saat 16:00 da tekrar aradım. Koltuğun font parçasının siparişi verildiğini, üretim aşamasında olduğunu söylediler. Buna istinaden sürecin 1 aydan fazla sürdüğünü söyledim. Sürecin neden bu kadar uzadığına dair cevap alamadım. Yani anlayacağınız hala beklemeye devam edeceğiz gibi duruyor. Süreç hakkında sürekli bilgi vereceğim.

Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra