Hakan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 16:17

Satarken 7 yıl garantili diye satılan Diamond koltuk takımı, 2020 yılında aldığımda montaj sırasındaki hatalar sebebiyle yırtıldı. Ancak 1 yıl sonra sözde yenileriyle değiştirildi. İlk gelen takımlar kutularıyla gelirken, ikinci gelenler battaniyelere sarılı şekilde geldi. Montajı yapanların ağzından fason üretim olduğunu itiraf ettirdim. Ürünlerin tümü hatalı; berjerin iki kolçağı farklı boyutlarda, kırlentler takım değil, ürünler dökülüyor. Şimdi servisi aradığımda garantisinin 2 yıl olduğunu söylüyorlar. Bayiden 7 yıl garantili diye al, montajda yırtsınlar, fason mal getir dağılsın, sonra garanti 2 yıl de. Yalan dolan eksik olmayan bir şirketsiniz.

20 Ağustos 2024 17:00 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

21 Ağustos 2024 10:25

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Hakan
Hakan
28 Ağustos 2024 21:09

Doğtaş Mobilya tarafından getirilen fason üretim koltuk takımları dağılıyor, 7 yıl garanti diye satılan ürünlerde 3 yıl sonra problem yaşadığımda garantisi 2 yıl deniliyor. Servis çağırıyorum salı günleri o tarafa gelmiyoruz cevabı veriliyor. Satış sonrasında kimse sizinle muhatap olmuyor. Kesinlikle uzak durulması gereken bir şirket. Teknik servise bile ulaşamıyoruz.

Tayyip
Tayyip

Hakan bey sorununuz çözüldü mü acaba? Bende bir sorun yaşadım o yüzden sonucu merak ettim?

Zeynep sonuçtan çok memnun

22 Kasım 2024 19:08
"Merhaba, müşteri hizmetlerinden İlayda Hanım hemen dönüş yaptı, talebimi onayladı ve servise yönlendirdi, kendisine çok teşekkür ederim, gelişmeleri ve sonucu tekrar revize edeceğim."
Günay sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 08:34
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 16:58

Doğtaş Mobilya Kategorileri