Hacere sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 11:37

Doğtaş Marisa koltuk takımı ile aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Çok iyi kullanıcı olduğum eşyalarıma çok iyi bakan bir kişi olduğum halde, İki kere ayağı kırıldı, oturtulduğu anda içinden ses geliyordu onun için de servis çağırdım. Koltuk kollarının yan görselleri yerinden çıktı. Yine servis çağırdım yapıştırdılar. En son dün yine yan kollarının birinin içinde bulunan tahtalarının sabitleştirdiği çivi içinden çıkıp koltuğun yan nubuk görünümlü kumaşı delerek dışarıya çıktığını gördüm. Hemen servisi aradım. Garantimin süresi dolalı 8 gün olduğu için önce servis ücreti ile geleceklerini ayrıca benim hiçbir kullanıcı hatası olmayan kendi yaptıkları yanlıştan dolayı çıkan çivi ile delinen koltuğun yan tarafının ücretini de bana ödeteceklerini öğrendim. Aldığımdan beri sorun yaşadığım kalitesinin çok çok aşağıda olduğunu düşündüğüm koltuk takımını aldığıma bin pişman olduğumu belirtmek isterim. Oturmaya korkar olduk koltuklara. O kadar dayanıksız malzeme ve bir o kadar da pahalı bir koltuk takımı. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. O içten çakılan çivi nasıl çıkıyor dışarıya ve koltuğun kumaşını deliyor. Yan tarafına oturulmuyor bile. Koltuk takımının vasatlığından ve servisi aradığımda gösterilen sorun giderilememesinden memnun değilim. Şikayetim var!

08 Ağustos 2024 11:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Süheyla
19 Kasım 2024 10:57
Doğtaş Mobilya Kalitesiz Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Doğtaş Mobilya Kalitesiz Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Huri sonuçtan hiç memnun değil

Huri
14 Kasım 2024 18:45
Sürekli Çöken Koltuklar: Doğtaş Mobilya Hayal Kırıklığı
Sürekli Çöken Koltuklar: Doğtaş Mobilya Hayal Kırıklığı

Burcu
14 Ağustos 2024 16:57
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Nihan
11 Kasım 2024 14:19
Nesil sonuçtan çok memnun

Nesil
02 Ekim 2023 22:40
"İlgi alaka ve değişim den dolayı teşekkür ederim"
Doğtaş Mobilya Koltuk Takımımla İlgili Sorunun Giderilmemesi
Doğtaş Mobilya Kategorileri