Doğtaş Doğ Paş Özsamet Ürünü Teslim Edemiyor

25 Mart 2024 12:08

19.11.2023 tarihinde MASKO Doğtaş Doğ paş Özsamet tekstil san. MASKO 2. Mağazasından yaptığım alışveriş karşılığı 104.000 TL Tutarı 100.000TL kredi kartından, 4.000 TL de hesaba havale şeklinde ödeme yaptım. 1 hafta içinde 15.586 TL tutarlı milena konsol ürünün cayma hakkımı kullanarak ilgili kalemin iptalini talep ettim fakat, ilgili kalemi iptal etseler bile para iadesi yapamayacaklarını bildirdiler. Yerine başka bir ürün almam gerektiği bildirildi. Bu nedenle yerine mecburen yeni ürün almak zorunda kaldım. 06.12.2023 tarihinde değişim ve iptal föyü düzenlenerek milena konsol yerine nadia ikili gk 6663 1 Adet ve nadia berjer gk 1805 2 Adet olarak 31.910 TL olarak sipariş edildi. Döneme ait kampanya ile 8.274 TL iskonto uygulandı ve ilgili ilave sipariş 23.636 TL olarak sipariş onaylandı. Arada oluşan 13.186TL tutarındaki farkı kredi kartı ile mağazaya giderek ödemesini yaptım. Anlaşmaya tabi nadia mini takım hariç diğer ürünleri teslim aldım. Ancak Değişim ve iptal föyü ile satın almak zorunda bırakıldığım nadia mini takım teslim edilmedi. Ürünün depoda deforme olduğu için gönderilmediği, 15 gün içinde istediğim renkte üretileceği bilgisi verildi. Daha sonra bir dönüş alamadım. Üzerinden 1 ay geçtikten sonra aradım ve fabrikanın anlaşmaya uygun kumaşta üretiminin artık yapılmadığı ve üretilemeyeceği gerekçesi ile ürünün başka renk ile teslimi önerildi, başka bir renk olarak sadece 1 renk seçeneği sunuldu ve bu rengi kabul etmedim. Yine yerine başka ürün almamı söylediler ve zaten bu ürünü de başka bir ürün değişimi için zorunlu yaptığımı bildirdim. Fabrikaya Para iade talebinde bulunacaklarını söylediler fakat ödemeyi eski tutar üzerinden yapabileceklerini söylemekteler. Konu için yaklaşık 6 ay önce ödeme yaptım ve bu zaman zarfında hem param ziyan oldu, hem de şu an piyasa koşullarında aynı ya da benzer ürünü enflasyon artışları nedeniyle aynı fiyat aralığında alamıyorum. Üstelik Doğtaş Web sayfasında aynı ürün, aynı renk kodu ile hala satışta olup yeni fiyatı 31.945 TL görünmekte. Web sayfasında gördüğümü firmaya bildirdiğimde ürün Türkiye içinde hiçbir mağazada ve web sitesinde yok, Web üzerinden sipariş bile oluşturulsa daha sonra iptal edilir. Fabrikada artık bu ürünün üretimini yapmıyor dediler. Yanıltıcı satış ve reklam yapılarak, mağduriyet yaratılmaktadır. Talebim ürünün güncel fiyatı ile paramın iadesidir. Tüm belgeler elimde mevcut fakat üzerinde t. C. Ve adres bilgilerim yazdığından paylaşmıyorum.

25 Mart 2024 12:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

25 Mart 2024 17:05

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Bircan
Bircan
26 Mart 2024 10:49
dogtas-dog-pas-ozsamet-urunu-teslim-edemiyor-1.pdf

Aranan numaraya dönüş sağladım fakat ürünün tedariğini yapmak yerine siparişi iptal edelim denildi. Görüştüğüm temsilcide bayinin aksine Web sitesinde satışta ürünün olduğunu ama başka bayilerde olduğunu, Doğ Paş Öz Samet bayilerinin elinde olmadığı için gönderemediklerini söyledi. 1- Doğtaş bir bayiden alıp diğer bayi e ürünü veremiyor, 2- Bayiler arası ürün aktarımı yapılamıyor, 3- Doğtaş bu müşteri mağduriyetine nasıl izin veriyor? 4- Aylar öncesi ödeme yapıp aldığım ürün 23.000TL iken şimdi İade işlemi başlatıp ödediğim parayı geri vermek istiyor Web sitesi üzerinden tekrar alım yapabilirsiniz diyor fakat, Web üzerinde güncel fiyatı 31000 TL peki aradaki farkı kim karşılayacak? Yani sonuç yok. Şu saatten sonra kesinlikle Doğtaş firmasından alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Hakkımı yasal yollarla aramak için başvurularımı yaptım. İnşallah almış olduğum ürünlerde de garanti süresi boyunca sorun yaşamam da tekrar Doğtaş ile muhatap olmaz zorunda kalmam.

Yasin sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2025 18:52
"S** hanım ilgilenip kumaşın yenileneceğini belirtti"
Sipariş Ettiğim Koltuğun Kumaşı Ve Rengi Yanlış Teslim Edildi Çözüm Sunulmuyor
Sipariş Ettiğim Koltuğun Kumaşı Ve Rengi Yanlış Teslim Edildi Çözüm Sunulmuyor

29 Ocak 2025 15:20
Emir sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 21:25
Alptekin sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 15:17
Doğtaş İstanbul Deluxe MASKO'dan Aldığım Eşyaların Teslimatı Ve Ürün Kalitesi Hakkında Şikayetim

15 Eylül 2025 23:10

Doğtaş Mobilya Kategorileri