Ehet sonuçtan çok memnun

Kampanya Yanıltması: Hepsipay İle Ödeme Sorunu

17 Aralık 2024 16:02
Ehet'in Teşekkür Mesajı
“Fatma Hanım a teşekkür ederim. İlgisi için.”

15.12.2024 tarihinde 1137 TL sipariş verdim. Sipariş verdiğimde ödeme kısmında 1000 TL hepsipay ile öde 300 TL hepsipara kazan yazıyordu. Ben de onu seçtim ödedim şimdi kampanya bitmiş yok böyle bir durum diyorlar. O zaman neden böyle bir ödeme ve kampanya bana iletildi. Ben bu yüzden 2 ürün daha eklemek zorunda kaldım

17 Aralık 2024 16:07 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Ehet K., 31019001 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

Ehet
Ehet
19 Aralık 2024 13:29

Fatma Hanım a teşekkür ederim. İlgisi için.

Ümit sonuçtan çok memnun

Ümit
09 Aralık 2024 14:18
Erdinç sonuçtan çok memnun

Erdinç
31 Ocak 2025 11:41
"DeFacto sorunumu çözdü. Teşekkürler..."
Serdar sonuçtan çok memnun

Serdar
14 Kasım 2024 09:27
"Hatice hanım neredeyse her gün kesin olmakla birlikte günde en az iki kere arayıp bütün gelişmeleri anında bilgisini verip olumlu süreç bitene kadar da aramayı bırakmadı. Açık konuşmak gerekirse bu kadar ilgilenecek olmalarına şaşırdım. Ben hiçbir süreci takip etmedim nasıl olsa hatice hanım var o takip ediyor sorun olmayacak dedim ve olmadı paramı iade ettiler. Gerçekten abartısız söylüyorum kişiye özel asistan gibi süreç yürütüldü. Allah razı olsun kendisinden. Özellikle tekrar bir sorun yaşarsanız eğer telefon ile bağlandığınız da hatice hanım ile görüşmek istediğinizi söyleyin ben tekrar sizinle ilgileneceğim demesi zaten on numara idi."
Rayme sonuçtan memnun

Rayme
29 Kasım 2023 18:17
DeFacto Stok Yetersizliğinden Dolayı Ücret İadesi
Emos sonuçtan çok memnun

DeFacto Parayı Aldı Sipariş Gözükmüyor

10 Kasım 2023 18:50
"İade işlemim yapıldı banka hesabıma yattı ücret benimle ilgilenen Merve hanıma ayrıca teşekkür ediyorum kendisi çok ilgili bir müşteri temsilcisi ☺️🤎😊"
DeFacto Parayı Aldı Sipariş Gözükmüyor

DeFacto Kategorileri