Mehmet sonuçtan memnun

03 Kasım 2024 15:09
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi oluşturduğum gibi müşteri temsilcisi geri dönüş yaptı ve değişim işlemi başlatıldı. Aynı model ürün ile değişimi yapılacak. Umarım aynı sorunu onda da yaşamam. Ve umarım bu sorun sadece bu giymiş olduğum ürüne mahsustur. Zira müşteri temsilcisi bana bu konuda garanti verdi. Kötü bir deneyim fakat sonrasında hızlı bir geri dönüş oldu. İlginiz için teşekkür ederim.”

21.07.2024 tarihinde saat 21.40'da Park Afyon DeFacto mağazasından satın aldığım sözde su itici özelliği olan montumu ilk kez yağmurda giydim. Fakat gördüğüm manzara karşısında hayal kırıklığı yaşadım. Zira çok şiddetli olmayan bir yağmurda ortalama 10 dakika içinde sucuk gibi ıslandım. Sözde DeFacto kalitesine güvenerek aldığım ürün ilk deneyimimde beni yarı yolda bıraktı. Bitlis'te ikamet ediyorum ve daha zor kış şartlarında başıma gelecekleri düşünmek bile istemiyorum! DeFacto tarafından uğradığım mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

03 Kasım 2024 15:00

21.07.2024 tarihinde saat 21.40'da Park Afyon DeFacto mağazasından satın aldığım sözde su itici özelliği olan montumu ilk kez yağmurda giydim. Fakat gördüğüm manzara karşısında hayal kırıklığı yaşadım. Zira çok şiddetli olmayan bir yağmurda ortalama 10 dakika içinde sucuk gibi ıslandım. Sözde DeFacto kalitesine güvenerek aldığım ürün ilk deneyimimde beni yarı yolda bıraktı. Bitlis'te ikamet ediyorum ve daha zor kış şartlarında başıma gelecekleri düşünmek bile istemiyorum! DeFacto tarafından uğradığım mağduriyetimin giderilmesini istiyorum!

Ek
Ek
03 Kasım 2024 15:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Mehmet U., 30545792 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

04 Kasım 2024 17:44

Ugur sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2024 18:09
"Hızlı ve müşteri odaklı yaklaşımınız için teşekkür ederim DeFacto yetkilileri."
Ayşe sonuçtan çok memnun

Ayşe
29 Aralık 2024 21:43
Bulent sonuçtan çok memnun

Bulent
04 Mart 2024 13:00
"Ürünü fatura tutarı kadar iade edilip başka ürünler aldım. Firmaya ürünün arkasında durduğu için ve ilgisi için teşekkür ederim."

Gamze
06 Nisan 2025 15:55